Foto: JoanB

Foto: JoanB

Deltag i Danmarks mest sexede konkurrence: Vind årets voksenjulekalender

I samarbejde med sexblogger og sexlegetøjsekspert, JoanB, sætter Lokalavisen.dk nu tre voksenjulekalendere fra Sinful.dk på højkant. I kalenderen gemmer sig sexlegetøj til brug helt frem til næste jul, lover JoanB, der har smugkigget bag lågerne.

Julemåneden står snart for døren, og noget tyder på, at der er lagt op til en fræk jul i de danske hjem igen i år.

"Tusindvis af danske par investerede sidste år i en voksenjulekalender, og meget tyder på, at endnu flere springer med på vognen her i 2019, hvilket jeg synes er virkelig positivt. For er der en måned på året, hvor man på grund af stress og jag kommer til at glemme sin partner, så er det helt klart december," siger JoanB.

Hun har smugkigget lidt bag lågerne i årets kalender fra den danske onlineshop med sexlegetøj, Sinful.dk - en kalender som står til at blive revet ned fra hylderne.

"Man bør naturligvis gøre, som vi prædiker for vores unger - altså slavisk åbne en låge ad gangen. Det giver i øvrigt også god mening med de fleste julekalendere med sexlegetøj, hvor rækkefølgen af produkterne, man får, på ingen måde er tilfældig. Og når sidste låge er åbnet, står man med en samling af sexlegetøj og erotiske produkter, som man vil have stor fornøjelse af helt frem til næste jul," lover JoanB, som i samarbejde med Sinful.dk og Lokalavisen.dk udlodder tre styk Sinful Classic sexjulekalendere.

For at deltage i konkurrencen skal du finde ud af, hvor mange (jule)stjerner sexlegetøjseksperten i sin anmeldelse af Sinful Classic har givet sexjulekalenderen. Du finder svaret her.

Send det rigtige svar i en mail til Joanb@privat.dk senest den 20. november. Svarer du rigtigt, så deltager du automatisk i lodtrækning om tre styks Classic sexjulekalender fra Sinful.dk.

Se også videoen herunder, hvor JoanB præsenterer en håndfuld af årets mest populære sexjulekalendere.

Publiceret 14 November 2019 15:16