LHG - stock.adobe.com

Debat: Demonstration mod 5G på søndag

5G er stadig på dagsordenen, og endnu flere er blevet opmærksomme på farerne.

I forbindelse med sommerens læserbreve omkring 5G er opmærksomheden vokset og vokset. Der kan nu ikke herske tvivl om, hvor farlig denne udokumenterede teknologi er og hvordan befolkningen bliver ført bag lyset af den danske stat, som har indgået en milliardaftale med teleselskaberne uden at informere eller konsultere os borgere.

5G er microbølgeteknologi og microbølger påvirker alle livsformer. Det gælder dyr, natur og mennesker. Det skader vores DNA, cellerne, er kræftfremkaldende, sænker fertiliteten. Påvirker nervesystemet og kredsløbet. Især børn er særligt udsatte, da kraniet stadig er tyndt og hjernen endnu ikke fuldt udviklitet. Fugle og insekter mister orienteringssansen. Selv i naturområder fritaget for sprøjtning er insektmassen dalet voldsomt bare med det nuværende strålingsniveau. Det er et uforståeligt og kriminelt angreb på os alle.

Men modstanden vokser og vokser, og det haster med at få standset 5G. Vidste du, at 244 internationalt anerkendte, uafhængige (ikke betalt af telecomindustrien) forskere appellerer om at få standset udrulningen af 5G. Vi har flere gange skrevet til politikerne og gjort opmærksom på dette, men får kun afvisninger eller henholdende svar.

Der er nu arrangeret en 5G demonstration den 24. november kl. 14.00 på Rådhuspladsen. Der vil være taler af mange internationale kapaciteter, bl.a. våbenekspert Mark Steele, som vil advare os om, at 5G er et våben. John Kitson som er lykkedes med at få standset udrulningen af 5G i sin egen hjemby

Det kan også lykkes for os, hvis modstanden er stor nok. Vi opfordrer derfor til at du og din familie og dine venner møder talstærkt op til demonstrationen den 24. november. Der er iværksat en landsindsamling til en retssag mod politikerne, og du kan støtte den, og få mere information på www.landsindsamlingenmod5G.org. Eller på facebook: landsindsamlingen mod 5G.

Vi ses!

Publiceret 21 November 2019 14:03