Arkivfoto: Adobe Stock

Arkivfoto: Adobe Stock olalalala - stock.adobe.com

Kat forsvandt fra ejer for 11 år siden - nu er den pludselig vendt tilbage

I 2008 blev den dengang 4-årige huskat, Pjevs, lukket ud af døren fra sit hjem på Vinkelvej i Hirtshals. Derefter så ejeren ikke sin kat igen - før nu 11 år senere, skriver nordjyske.dk.

Pjevs blev i begyndelsen af novemeber måned indleveret på dyrehospitalet i Sindal, efter den havde kredset omkring et hus i Hirtshals i nogen tid.

Den blev overdraget til Kattehjemmet Bæklund, som ad omveje og via øremærkningen lykkedes at finde frem til den rette ejer, der dog i mellemtiden var flyttet fra adressen på Vinkelvej.

"Hun har nu været herude og har mødt Pjevs. Det var tydeligt, at den kunne kende hende efter så mange år. Den var ellevild, gned sig op af hendes ben og sprang op til hende. Hun var selvfølgelig chokeret over, at den er dukket op efter så mange år. Hun har jo troet, at den nok var blevet kørt ned eller lignende," siger indehaver af kattehjemmet Bæklund, Jonna Fals, til nordjyske.dk.

Pjevs skal dog ikke bo hos sin gamle ejer, da kvinden, som ikke ønsker at stå frem, ikke har mulighed for at have katten, der hvor hun bor i dag.

11 års forsvinden er i øvrigt rekord hos kattehjemmet.

jn

Publiceret 25 November 2019 09:02