Morten Messerschmidt Foto: Ritzau Scanpix

Morten Messerschmidt Foto: Ritzau Scanpix

Søster myrdet: Her er de forfærdelige tragedier i Morten Messerschmidts liv

Modgang har der været masser af i 39-årige Morten Messerschmidts liv

Modgang har der været masser af i 39-årige Morten Messerschmidts liv, og drabet på toppolitikerens søster er kulminationen på en lang række af tragedier og skandaler, der gennem de seneste år har ramt Morten Messerschmidt, skriver Se og Hør.

Da Morten Messerschmidt var syv år, havde hans mor, Inge, et forhold til en mand, som hun blev gravid med. Inden fødslen af den lille pige fandt sted, begik manden selvmord, 31 år senere blev pigen, Line Messerschmidt, stukket ihjel af sin 39-årige kæreste, som er far til to af hendes fire børn, skriver Se og Hør.

Efter det blodige drab, som fandt sted i sjællandske Ruds Vedby natten til fredag, kørte Morten Messerschmidts svoger de 27 kilometer til Kundby, hvor han, samme nat og ligeledes med knivstik, dræbte sin 35-årige ekskæreste.

Og 39-årige Morten Messerschmidt og hans kæreste, bakkesangerinden Dot Wessman, 61, er vant til at skulle håndtere alvorlige livskriser.

Morten har ingen børn, men Dot er mor til to voksne piger.

Den yngste, Johanne, blev for knap fem år siden alvorligt hjerneskadet, da hun kørte galt i en soloulykke, der nær havde kostet hende livet. I kølvandet på ulykken, der selvfølgelig fyldte alt, gik Morten Messerschmidt fra Dot. Parret fandt dog sammen igen året efter.

Messerschmidt mistede også sin bedste ven, politikeren Mogens Camre, som døde af nervesygdommen ALS.

Og sideløbende med bruddet fra og genforeningen med Dot, Camres død og Johanne Wessmans ulykkelige skæbne truede en sag i EU med at rive tæppet væk under Messerschmidts politiske karriere, skriver Se og Hør

Publiceret 25 November 2019 15:06