Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Lars Løkke sælger villaen: Se huset her

Noget tyder på, at 2019 skal være et år fyldt med forandringer for landets tidligere statsminister og Venstre-formand Lars Løkke Rasmussen. Huset i Græsted er sat til salg.

Først var det jobbet som statsminister, der måtte overdrages til Mette Frederiksen, siden forlod han posten som formand for Venstre efter godt ti år – og nu er tiden så kommet til også at skille sig af med villaen i hjemstavnen Græsted, oplyser Boliga.dk.

Lars Løkke Rasmussens og fruen Sólruns godt 200 kvadratmeter store villa fra 60’erne er nemlig netop blevet udbudt til salg for 2.495.000 kroner.

Prisen ligger en anelse under gennemsnitspriserne for huse i Nordsjælland-området. I første halvår 2019 er disse nemlig solgt for cirka 15.500 kroner pr. kvadratmeter, mens Lars Løkkes og Sólruns hus altså er udbudt til salg med en kvadratmeterpris på 12.600 kroner.

Nye ejere får ifølge salgsopstillingen fra Lokalbolig Helsinge, der har huset til salg, en rummelig familiebolig – velplaceret for enden af en lukket vej.

Flyttet

At dømme ud fra billederne hos Lokalbolig Helsinge, ser det ud til, at ejendommen allerede står tom.

Officielt har Sólrun og Lars Løkke Rasmussen da også adresse i en lejlighed på samme størrelse som Græsted-villaen; knap 200 kvadratmeter. Lejligheden ligger i Nyhavn midt i København.

Foto: Lokalbolig Helsinge

Foto: Lokalbolig Helsinge

Se huset her

Publiceret 28 November 2019 09:46