Foto: Danske Spil

Foto: Danske Spil

"I de få minutter jeg var inde på netbank, rullede gevinsten ind"

En familie fra Mariagerfjord Kommune fik sig noget af en overraskelse, da de en fredag eftermiddag i november bare lige skulle i Brugsen og have fornyet deres Lotto-kupon, skriver Danske Spil.

"Min mor sagde faktisk til den unge mand, der stod i kiosken, at hun kun ville have kuponen fornyet, hvis der var en million på den. Så jeg kan lovede for, at hun lignede et spøgelse i ansigtet, da maskinen så lidt efter bippede helt vildt, fordi der var en stor gevinst," fortæller datteren.

Da de fandt ud af, at de havde udsigt til tre millioner skattefri kroner, kunne datteren ikke holde tårerne tilbage.

"Jeg skal indrømme, at jeg græd af glæde. Jeg havde haft en virkelig dårlig dag og var helt stresset – og så pludselig står man der som millionær på sådan en trist og grå fredag. Det var helt vildt. Jeg har stadig ikke helt forstået det," fortæller den glade vinder.

Store øjne

Kvindens mand er også en del af familiens lille Lottoklub, og gevinsten fordeles således med to millioner til parret og en million til kvindens mor. Nogle af de mange penge skal bruges på en ny have og andre fornuftige ting.

"Det var faktisk ret vildt. Et par uger efter vi havde vundet, skulle jeg lige ind og tjekke noget på min konto. I de få minutter jeg var inde på netbank, rullede gevinsten ind. Man spærrer altså lige øjnene op en ekstra gang, når der pludselig står så mange nuller på kontoen. En helt syret oplevelse. Så gik jeg ind med det samme og betalte restgælden i vores bolig. Bare fordi jeg kunne. Det var altså en fed følelse," siger vinderen til Danske Spil.

Familien ønsker at være anonym.

Publiceret 10 December 2019 08:56