Arkivfoto.

Arkivfoto.

Jon er pludselig død - kun 42 år gammel

Lokalavisen.dk har modtaget følgende mindeord over Jon Rostgaard Boiesen fra Enhedslisten i Aarhus Byråd

Af
Keld Hvalsø og Lone Norlander Smith

Jon Rostgaard Boiesen er død uden forudgående sygdom natten mellem den 25 og 26 december, 42 år, ung, fuld af livsmod og begavelse.

Jon var vikarierende sekretær for Enhedslistens byrådsgruppe i Århus.

Han var nysgerrig og kringlet i sine spørgsmå, til os, der sidder i byrådet, og en stor bidragsyder for os og for den baggrundsgruppe, der hjælper byrådsgruppen.

Jon havde flere sideløbende ansættelser bl.a. på Københavnsuniversitet, men arbejdet for Enhedslisten var særligt for Jon.

Jon havde som medlem siden 1. maj 2005 et solidt kendskab til vores parti både lokalt og nationalt i kraft af det organisatoriske arbejde, som han deltog meget aktivt i.

Jon har ved flere lejligheder ageret både som referent og dirigent ved diverse generalforsamlinger i Enhedslisten, og havde solid erfaring med at tage referater, der præcist og loyalt afspejlede, hvad der var besluttet på møderne. Jon hjalp også med pressemeddelelser og intern kommunikation.

Jon var et meget venligt og pligtopfyldende menneske med et anarkistisk indre og et krøllet hoved, både indvendigt og udvendigt og med et smittende grin, der ofte kom som et udbrud og spredte glæde.

Vi fik alt for kort tid sammen med Jon og er meget berørte over hans alt for tidelige død.

Vores varmeste tanker går til alle dem, der stod Jon nær.

Æret være hans minde.

Læs eventuelt også mindeord for Jon Rostgaard Boiesen skrevet på det digitale tidsskrift om politik, litteratur og kultur, Eftertrykket, fra lørdag den 28. dember her.

Publiceret 29 December 2019 14:26