Foto: Adobe Stock

Foto: Adobe Stock rh2010 - stock.adobe.com

Som varmt brød: I denne gade er der solgt lejligheder for 400.000.000 kroner

Lejlighedskøberne har lagt flest penge på vejen Islands Brygge i København i år

Samlet set har de lejlighedskøbere, der i år er faldet for en lejlighed på Islands Brygge, lagt intet mindre end 392 millioner kroner i gadens adresser. Det gør Islands Brygge til den vej i landet, hvor der i år er købt lejligheder for den største, samlede sum. Beløbet fordeler sig på 58 handler – hvilket svarer til, at en gennemsnitlig handel på København S-gaden er endt på omkring 6,5 millioner kroner. Det viser en ny opgørelse fra Boliga.dk.

Det enorme beløb er da også langt over, hvad der samlet set er købt ejerlejligheder for på de af landets gader, der ellers har lagt adresser til årets største, samlede købesummer.

Den adresse, der er lagt næstflest penge i, er nemlig Amerika Plads nær Langelinie i København. Her er der i år købt 31 ejerlejligheder, der samlet set beløber sig til 171.145.000 kroner, eller hvad der svarer til cirka 5,5 millioner kroner pr. lejlighed.

København S og København Ø er sammen med Aarhus C. de tre postdistrikter i landet, hvor der i år er solgt flest ejerlejligheder, skriver Boliga.

Se alle lejligheder til salg i København S her

Se alle lejligheder til salg i København Ø her

jn

Publiceret 29 December 2019 17:15