Dansk model forfølger drømme i USA: Se hendes lækre billeder

24-årige Pernille Søe fra Risskov forsøger at slå igennem som danser, model og fitness-træner i USA

Af
Kim Skovrup Andersen

Karriere Hun er mere end vild med dans. Så vild, at hun har satset alt på at gøre det til sin levevej i Guds eget - og ikke mindst mulighedernes land - USA.

Den 24-årige Risskov-pige Pernille Søe lever på fjerde år i Los Angeles som professionel danser i tv-shows, musikvideoer og reklamefilm.

"Los Angeles er også kaldt for 'dansens hovedstad'. Derfor har jeg altid gerne ville derover, og jeg har fuldstændig forelsket mig i byen. Jeg har altid elsket at danse, lige siden jeg var en helt lille pige, så det er fantastisk at kunne gøre en karriere ud af det," fortæller hun over en telefon fra Australien, hvor hun besøger sin far.

Det er også gennem det faderlige ophav, at Pernille Søe har fået nogle længerevarende udenlandske ophold tidligt i sit liv. Fra hun var otte til elleve år boede hun i henholdsvis Polen og Kina på grund af sin fars arbejde.

"Det sjove var, at jeg syntes, det bare var det værste. Jeg var så ked af det og ville bare tilbage til Danmark. Jeg kunne slet ikke forstå, at jeg skulle igennem det. I dag elsker jeg bare at bo i Los Angeles. I starten var jeg presset på, hvordan jeg lige gjorde det her, og jeg levede af min opsparing. Men langsomt har jeg fået gode forbindelser og bygget er netværk op, så jeg kan få det til at køre rundt. Det har jeg nu, og det er fantastisk," siger hun.

Fitnessmodel

Dansen har også åbnet andre døre for hende. Både som fotomodel og fitness-træner.

"Som danser er jeg trænet i at posere, og det var der nogle sportsbrands, der gerne ville have dansepiger som modeller på den baggrund, men også fordi man som danser kender sin krop ret godt," siger Pernille Søe og fortsætter:

"Og så er jeg begyndt at træne endnu mere fitness herovre, og mine muskler er blevet meget mere tonet. Udseendet i denne her branche er så vigtig, og når man kommer i god form, finder man ud af, hvad man kan med sin egen krop. Og herefter finder man ud af, hvad man kan med andre ting i sit liv. Det giver selvtillid og selvværd."

At dømme efter de workout-videoer, der ligger på hendes Instagram-profil er det blevet til en del træning og et vildt vaskebræt.

Livsmission

Det er blevet en form for livsmission for Pernille Søe at inspirere andre til at forfølge deres drømme.

"Jeg har virkelig arbejdet meget med mig selv i forhold til at tro på mig selv på trods af modstand. Jeg håber, jeg kan være med til at inspirere andre til at kunne gå efter deres drømme. Ligegyldigt hvor skørt det lyder i andres ører," siger den professionelle danser.

Pernille Søe tænker tit tilbage på Let's Dance i Risskov, hvor hun trådte sine dansebørnesko, hvor 'Vild med Dans'-vinderen og dommeren, Marianne Eihilt har haft danseskole med Brian Eriksen i en lang årrække.

Pernille Søe har fået hul igennem som fotomodel i USA.

Pernille Søe har fået hul igennem som fotomodel i USA.

"Marianne og Brian er bare så seje og har altid være gode ved mig og støttet mig. Derfor er det dejligt at komme hjem engang imellem og give noget tilbage som gæsteinstruktør. Det føles godt," fortæller Pernille Søe og nævner, at hun skal være dommer til et af Let's Dance stævner til maj ligesom hun skal holde en workshop på sin gamle danseskole.

Men det er langt fra sikkert, at den 24-årige Risskov-pige vender permanent hjem.

"I de seneste par år har jeg lært at følge min intuition. Lige nu er planen ikke at komme permanent hjem til Danmark, selv om jeg savner min mor og mine brødre. Men man ved aldrig. Livet kan jo lige pludselig vende og dreje i nye retninger," siger Pernille Søe.

Du kan se og læse mere om Pernille Søe på hendes Instagram-profil her.

Publiceret 11 January 2020 14:34