Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Mode-rigmand giver stor millionrabat på sin strandvejsvilla

Noa Noa-stifteren, Harald Holstein-Holstenborg, skruer nu på prisen for sin millionvilla på Gammel Strandvej i Espergærde. Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Den 726 kvadratmeter store pragtvilla - der er til salg hos liebhavermægleren, Ivan Eltoft Nielsen - ligger i første parket til Øresund på den nordsjællandske østkyst og er inklusiv badehus og bro.

Hele herligheden blev oprindeligt udbudt til salg for runde 50 millioner kroner. I dag - et halvt år efter - kan du spare fem millioner, for den nye udbudspris på ejendommen lyder nu på 45 millioner kroner.

Dyre huse, dyr vej

Selv med nedslaget er rigmandsvillaen med de 11 værelser og udsigten til havet det absolut dyreste hus til salg i det eksklusive boligområde i Helsingør Kommune.

Til sammenligning koster det absolut dyreste hus, der lige nu er udbudt til salg i Danmark 65 millioner kroner - og det ligger også ud til Øresund, dog noget tættere på København - nemlig i Vedbæk.

Det er brødrene Harald og Lars Holstein-Holstenborg, der står bag Noa Noa-tøjmærket, og de er ifølge Berlingske blandt Danmarks 100 rigeste med en formue i omegnen af 1,4 milliarder kroner, skriver Boliga.dk.

Se huset her

jn

Publiceret 21 January 2020 09:04