Foto: Danske Spil

Foto: Danske Spil

Vinder af 206 mio. kr. har kæmpet med dårlig økonomi i årevis: "Der er mange ting, vi har måttet give afkald på"

Vinderen af de 206 millioner kroner i Vikinglotto er en rigtig glad mand.

I sidste uge ændrede livet sig markant for en Vikinglotto-spiller fra Helsingør Kommune. Manden, der ønsker at være helt anonym, vandt rekordgevinsten på 206.913.776 kroner.

"Jeg er stadig helt ør i hovedet, så jeg kan ikke rigtig huske samtalen. Men det var noget med, at hun bad mig logge ind på min konto. Jeg anede ikke engang, at jeg spillede med i puljen om Vikinglotto, så for at sige det mildt, blev jeg meget overrasket over at få at vide, at jeg havde vundet over 200 millioner," fortæller vinderen til Danske Spil.

Dan manden tog forbi sine forældre for at fortælle den gode nyhed, blev faren så rørt, at han fældede en tåre.

"Han ved, hvor meget jeg har kæmpet de sidste mange år i forhold til økonomien. Så jeg har da også selv været rørt, samtidig med at jeg bare er så glad. Jeg har haft en gæld, der har tynget min familie, så der er mange ting, vi har måttet give afkald på," siger den nyslåede mangemillionær.

Selvom vinderen kun har været mangemillionær i præcis en uge, så er der allerede lagt planer for nogle af de mange penge.

"Jeg vil gerne købe et hus til mine forældre, hvor de kan nyde deres alderdom. Og jeg har da også nogle tanker om et hus, som jeg gerne selv vil købe."

Han har også tænkt over, hvordan han kan støtte sit lokalmiljø og stadig være anonym.

"Jeg synes det er vigtigt at hjælpe andre. Men det skal være noget, jeg selv bestemmer. Det er blandt andet også derfor, at jeg gerne vil være anonym. Jeg er bestemt ikke en nærig person, og jeg glæder mig til at dele pengene med min familie og få tætte venner, der ved besked om gevinsten. Men jeg har haft rigtig meget pres på de seneste år, så jeg ville slet ikke kunne overskue, hvis jeg pludselig blev bestormet af alle mulige. Det har man jo hørt om før," lyder det fra vinderen.

jn

Publiceret 05 February 2020 09:42