Foto: Adobe Stock

Foto: Adobe Stock omnia - stock.adobe.com

Kvinde havde Tupperwareboks med sig overalt i 15 dage: Indholdet var 4,8 mio. kr. værd

Mange har sikkert fantaseret om, hvordan de ville agere, hvis de vandt den store gevinst - herunder hvor nervepirrende det må være, at gå rundt med en u-indløst vinderkupon.

De færreste ville formentlig have nerver til at gøre, som en midaldrende kvinde fra Frederiksberg de seneste uger har gjort.

5. februar vandt kvinden en gevinst på 4.845.024 kroner i Vikinglotto, men i stedet for straks at skynde sig i banken, gemte hun kuponen i en lille Tupperwareboks med gult låg, indtil hun havde tid til at få den indløst.

På grund af skæve arbejdstider skulle der gå hele 15 dage, før hun torsdag i sidste uge henvendte sig hos Danske Spil, hvor man som noget nyt personligt kan møde op og aflevere sit vinderbevis.

"Den har været med mig alle vegne, siden jeg vandt. Det har været lidt stressende, vil jeg indrømme. Jeg har været så bekymret for, om jeg skulle spilde kaffe på den eller den skulle blive stjålet. Normalt låser man jo ikke sin bagdør, når man skal ned med skraldet, men det har jeg gjort i dette tilfælde. Man bliver lidt skør af at gå rundt med den kupon," siger kviden, som gerne vil være anonym.

Pengene kommer som sendt fra himlen, forklarer vinderen, der er Lottomillionær nr. 3617.

"Jeg har aldrig tjent mange penge, så det er virkelig overvældende pludselig at have næsten fem millioner kroner. Altså, jeg kan blive helt rørt ved tanken, og det er nok heller ikke helt sivet ind. Jeg bor et sted, hvor jeg ikke føler mig helt tryg, og nu kan jeg finde et nyt sted at bo. Det er helt vildt hvilken ro, det har givet mig," siger hun til Danske Spil.

jn

Publiceret 25 February 2020 11:30