Foto: Joan B

Foto: Joan B

Joans middel mod corona-frygt: Tvangs-onani og sex

Sexblogger og sexlegetøjsekspert JoanB opfordrer nu alle danskere til at skrue op for intensiteten i forhold til at dyrke sex og onanere i disse corona-tider.

"I virkeligheden er jeg ikke specielt glad for udtrykket ”tvangs-onani”. For ingen skal naturligvis føle sig tvunget til noget, de ikke vil eller lyster. På den anden side så bør man, som jeg også selv gør, mere eller mindre tvinge sig til en daglig omgang solohygge, hvis det er muligt. Onani og sex fungerer nemlig (også) som en slags naturlig vitaminpille i forhold til både fysisk og mental velvære – og som tingene er lige nu, så sparker man kun sig selv bagi, hvis man ikke også gør dette for sig selv," siger Joan B.

I sit blogindlæg med overskriften 10 gode grunde og råd til bedre onani, kommer den danske sexblogger og sexlegetøjsekspert med en lang række videnskabelige underbyggede facts omkring, hvad onani og sex, gerne krydret med en orgasme eller to, gør af sundt og godt for en både fysisk og mentalt.

Vidste du eksempelvis at:

1. onani, gerne krydret med en orgasme eller to, øger mængden af endorfiner og lykke- og kærligheds hormonet oxytoxin i blodet. Der bidrager til at mindske risikoen for depression.

2. onani og orgasme udløses desuden dopamin, der gør dig mere opstemt og lykkelig. Onanien sætter samtidig ekstra fut under hjerterytmen og blodcirkulation, som når du fx træner og motionerer.

3. onani og orgasme har en både smertelindrende og afstressende effekt, samt øger din krops naturlige kortison-niveau og booster dit immunforsvar.

4. onani og orgasme kan få dig frisk ud af sengen om morgenen, og få dig til at falde tilfreds i søvn om aftenen. Onani – og sex – fungerer både som en tiltrængt morgen opkvikker og en lige så tiltrængt naturlig sovepille.”

"Der er overhovedet intet galt med myndighedernes opfordringer til at gå ture i det fri, motionere derhjemme, spise sundt og varieret og holde kontakt til venner og familie via nettet mv. Sex og onani burde dog føjes til listen af sundt og godt, man burde være mere opmærksom på at sætte tid af til," siger Joan B.

Læs også JoanBs blogindlag: Onani giver bedre sex og orgasme

Publiceret 27 March 2020 14:23