Vi må alle yde ofre:

Corona-generalen tvunget til at klippe sig selv

Et tweet fra direktøren for Sundhedsstyrelsen er gået viralt med rekordfart

Corona-generalen, som Søren Brostrøm er blevet kaldt, er på rekordtid blevet Danmarks mest kendte embedsmand.

Som direktør for Sundhedsstyrelsen svinger han sammen med statsminister Mette Frederiksen (S) taktstokken i nationens kamp mod corona-pandemien.

Han har været med til at lukke Danmark ned, og var også med til at tage beslutningen om, at caféer, restauranter, frisører med flere skal lukke deres forretning for at mindske smitterisikoen.

Den beslutning har ramt en masse danskere, som blandt har måttet kaste sig ud i mere eller mindre succesfulde forsøg på at klippe sig selv.

Det har corona-generalen nu også været nødsaget til, fortæller han på Twitter, hvor han ellers sjældent skriver noget personligt.

Men søndag gjorde han en undtagelse, for selv en corona-general må i denne svære stund yde et offer - og i denne forbindelse give sig i uvant kast med en hårtrimmer.

Tweetet er på ingen tid gået viralt på det sociale medie, hvor flere end 4.200 brugere i skrivende stund har delt hans opslag.

"Har klippet mig selv med maskine, blevet skævt i nakken. Har dårlig samvittighed ift min frisør Alaa-Eddine, som har lukket forretning, men får bøvl m. skæve frisurer når han åbner igen. Så jeg har sendt ham MobilePay med det jeg plejer at betale ham. #støtdinfrisør #COVID19," skriver Søren Brostrøm.

Man kan desværre ikke se, hvor skævt Søren Brostrøm har klippet sig selv i nakken, men heldigvis for ham står han altid med front til kameraerne på de mange corona-pressemøder.

dp

Publiceret 29 March 2020 14:33