Foto: Ejendomsmægler Camilla Thouber

Foto: Ejendomsmægler Camilla Thouber

Rig på betting: Ung iværksætter køber en af landets dyreste villaer

Det er et af de dyreste huse, der nogensinde er handlet på Østerbro - og også i det hele taget befinder ejendommen her sig helt i toppen af markedet, når det kommer til salgspriser.

I vinteren kunne et 214 kvadratmeter stort hus i den eksklusive københavner-bydel nemlig se sig selv solgt for intet mindre end 37,25 millioner kroner. Det skriver Boliga.dk.

Bag handlen står den 36-årige iværksætter Christian Kirk Rasmussen, der er medstifter af bettingfirmaet Better Collective, og fruen Kathrine Kirk Rasmussen.

Ejendommen blev solgt udenom det officielle marked i en såkaldt skuffesag af mægleren Camilla Thouber, der bekræfter handlen overfor Boliga, men ikke har yderligere kommentarer til salget.

På mæglerens hjemmeside er ejendommen beskrevet som et “totalrenoveret arkitektonisk mesterværk” med blandt andet sildebensparket, stuk, fem meter til loftet, stuer en suite, walk in-closet, flere værelser og et tilhørende erhvervsareal.

Mange penge

Handlen blev officielt indgået i december sidste år - men er altså først netop blevet tinglyst.

Ifølge flere medier høstede Christian Kirk Rasmussen og iværksætter-partneren Jesper Søgaard stort, da de i 2018 børsnoterede deres virksomhed. Ifølge Finans.dk sluttede Better Collective sidste år af med et resultat efter skat på lidt over 100 millioner kroner.

Se huset her

Publiceret 30 March 2020 10:12