Foto: Danske Spil

Foto: Danske Spil

Vinder 6,9 mio. kr. midt i coronakrisen: Nu kan syg kone få dyre behandlinger i udlandet

Et par i 50’erne fra Rudersdal Kommune blev for nogle uger siden de heldige vindere af hele 6.912.697 kroner, da de fangede de helt rigtige Joker-tal i en Lotto-trækning. Det oplyser Danske Spil, om har talt med manden.

Han fortæller, at parret har været igennem nogle svære år, da konen har været igennem et hårdt sygdomsforløb og stadig ikke er tilbage på toppen.

"Så man kan godt sige, at pengene på den måde falder på et tørt sted. Nu har vi mulighed for at betale nogle dyre behandlinger i udlandet, og jeg kan købe mig fri til at tage med hende. Så det skal nogle af pengene selvfølgelig gå til, selvom der selvfølgelig er noget tid til, at det kan lade sig gøre," siger han og henviser til Corona-epidemien.

"Lige nu holder vi os selvfølgelig for os selv, da vi ikke vil udsætte os selv eller andre for risiko. Det er klart at det fylder ekstra meget for min kone," fortæller han.

Vinderen indrømmer desuden, at det er en underlig fornemmelse at sidde med så mange penge og en verden, der nærmest er lukket ned.

"Men så har vi endnu bedre tid til at tænke os om, hvad vi skal bruge pengene på. Vi overvejer først og fremmest at finde en ny bolig. Vores børn er flyttet hjemmefra, og det ville være rart med noget mindre og nyere, der ikke skal holdes."

Parret har ikke fortalt om gevinsten til nogen. Ikke engang deres børn.

"Det er jo ikke fordi, vi ikke vil dele med dem. Men vi vil ikke risikere, at de bliver for forvente og forkælede. Så vi vil hellere overraske dem løbende med rejser og hjælp til studier og så videre," lyder det fra den glade vinder.

Publiceret 31 March 2020 09:48