Føtex-direktør Thor Jørgensen.

Føtex-direktør Thor Jørgensen. Arkivfoto: Casper Dalhoff/Ritzau Scanpix.

Cornonahjælp fra AGF og føtex: Bringer varer ud til corona-udsatte

Sammen med føtex tilbyder AGF nu at bringe varer ud til nedlukningsramte aarhusianere

Fodboldklubben AGF indleder et samarbejde med Føtex om at bringe varer ud til folk i Aarhus under coronakrisen.

"Vi har en stærk tilknytning til Aarhus og oplever en stor opbakning fra byen i disse tider. Derfor vil vi gerne give en håndsrækning tilbage og gøre en forskel, når nu fodbolden er sat på pause, og der er vigtigere ting, der fylder i tilværelsen. Måske især hos vores ældre medborgere, hvor mange ikke har mulighed for at komme ud og handle af frygt for smitte eller som blot i forvejen har det svært med indkøbene," siger AGF-direktør Jacob Nielsen til klubbens hjemmeside.

Syv føtex varehuse i Aarhus er med i samarbejdet: City Vest, Frederiks Allé, Holme, Skejby, Storcenter Nord, Viby og Egå. Her står medarbejderne klar til at pakke de bestilte varer, hvorefter ungdomsspillere fra AGF bringer varerne ud til kunderne på udvalgte postnumre i Aarhus, som dækker det meste af kommunen.

"Vi har stor tilknytning til Aarhus, så det giver god mening for os, at vi gør det i vores hjemby og sammen med AGF. Vi vil gøre alt, vi kan for at sikre, at vores kunder har adgang til dagligvarer - især i disse tider. Derfor er håndsrækningen fra AGF en stor hjælp - særligt for mange af vores ældre kunder. Vi sætter stor pris på, at lokale, unge mennesker gør en ekstra indsats for at hjælpe dem, som er hårdest ramt lige nu," siger Thor Jørgensen, der er direktør i føtex.

Tilbuddet gælder fra tirsdag 7. april. Det foregår sådan, at kunderne bestiller varerne direkte hos føtex kundeservice og betaler over mobilepay. Føtex gør så indkøbene klar i det nærmeste varehus, og derefter sørger en ungdomsspiller fra AGF for, at de bliver afhentet og forsvarligt bragt ud til kundens dørtrin.

"Vores ungdomsspillere var straks klar til at være med, da vi luftede idéen for dem. De savner også fodbolden og deres skole, men her får de muligheden for at gøre en positiv forskel for deres medborgere. Så vi er rigtig glade for at kunne bidrage," siger AGF-direktør Jacob Nielsen.

Servicen tilbydes indtil videre kun i Aarhus, men føtex oplyser på sin hjemmeside, at varehuset arbejder med at udvikle lignende modeller i andre dele af Danmark.

jr

Sådan bestiller du:

Du kan vælge mellem at ringe din ordre ind eller sende en mail. Hvis du vil gøre det over telefonen, så skal du ringe til kundeservice i Tilst på 89 30 32 32, mandag-fredag kl. 08.00-14.00. (Kundeservice holder lukket i helligdagene)

Hvis du vil bestille via mail, så kan du skrive til AGFBringerUd@foetex.dk - alle mails modtaget inden kl. 14.00 bliver leveret dagen efter.

Betaling sker via MobilePay til 790888 tilhørende "DS-Events" i forbindelse med ordreafgivelse. Der bliver lagt 10 kroner oveni prisen for plastikbærepose til varerne.

Varerne leveres til hoveddøren af et AGF-klubmedlem på cykel mellem kl. 15.00-20.00 mandag-fredag. Du skal være i hjemme i dette tidsrum.

Følgende varehuse er med i 'AGF bringer ud':

• føtex City Vest

• føtex i Storcenter Nord

• føtex Viby

• føtex Skejby

• føtex Holme

• føtex Egå

• føtex Frederiks Allé

Du skal bo i et af disse postnumre for at kunne bruge ordningen: 8000, 8200, 8210, 8220, 8230, 8240, 8245, 8250, 8260, 8270

Publiceret 05 April 2020 12:25