Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Kendt dansker chokerer:

Sælger sine brugte trusser

Flere kritiserer influenceren Fie Laursen for et opslag på Instagram, hvor hun reklamerer for en side, hvor man kan sælge brugte trusser og sugar date

De seneste dage har en såkaldt story på Fie Laursens Instagram-side skabt stor debat. Her reklamerer den 23-årige influencer, der har over 330.000 følgere, for en side, hvor man kan sugerdate og sælge sine brugte trusser. Det sidste oplyste Fie Laursen, at hun selv var begyndt at gøre.

Instagram-opslaget er siden gået viralt, og flere forældre har på sociale medier delt deres utilfredshed med det, og Ifølge Ekstra Bladet har en lang række kendte influencers også valgt at kritisere opslaget.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Foto:

Foto: Loftlund Olivia/Ritzau Scanpix

En stor del af Fie Laursens 330.000 følgere er nemlig under 18 år, og derfor mener de mange kritikere ikke, at det er passende, at lægge sådan et opslag ud til børn.

"Jeg håber, at hun tænker over, hvad hun lægger op til sine unge følgere. Hun har ikke gjort noget ulovligt, men man kan have lidt etiske overvejelser i forhold til, hvad man deler på sin platform. Især når hendes er så stor og med så unge følgere," siger Anders Hemmingsen, der selv har tæt på en million følgere på sin Instagram-side, til Ekstra Bladet.

Lørdag kan Lokalavisen se på Fie Laursens Instagram-side, at hun i et nyt opslag fortæller, at hun vil gøre siden mere børnevenlig i fremtiden. For et par måneder siden lovede hun det samme i et radioprogram hos DR P1. Det holdt dog som bekendt ikke særlig længe.

jwh

Publiceret 23 May 2020 08:42