Arkivfoto: Danske Spil

Arkivfoto: Danske Spil

Han vandt flere millioner i Lotto: Du gætter aldrig hvad han nyder mest efter gevinsten

Der er blevet råd til biler og store drømmerejser, men det er noget helt andet, som Lottovinder virkelig nyder.

En heldig fynbo fra Assens-området vandt for nylig 3 millioner kroner i Lotto.

Manden sad og spiste frokost på sit arbejde, da han så på Facebook, at man efterlyste en millionær i den kiosk, hvor han plejer at købe sin kupon.

Han har spillet det samme system i over 30 år, og tallene er en blanding af bryllupsdatoer, familiefødselsdage og andre lykketal, som han alle husker, så han tjekkede straks vindertallene fra den pågældende lørdag.

"Jeg kunne godt se, at der var en enkelt række, der skilte sig ud. At de alle syv var rigtige. Der må jeg indrømme, at adrenalinen begyndte at suse rundt i kroppen. Man får jo lidt et chok," siger vinderen.

En opringning til Danske Spil bekræftede gevinsten, og herefter sendte chefen ham tidligt hjem fra arbejde.

Derhjemme var konen dog ikke sådan lige at overbevise, så de gik indenfor og ringede sammen til Danske Spils kundecenter.

"Vi er vant til at tage gas på hinanden i familien, så hun var fuldstændig sikker på, at jeg bare drillede hende. Hun troede slet ikke på mig, lige meget hvad jeg sagde. Derfor måtte jeg lige have fat i Danske Spil igen. Jeg sagde til den samme medarbejder, som jeg havde talt med tidligere: Gider du lige fortælle min kone, at vi er blevet millionærer," fortæller manden.

Den heldige vinder fortæller, at han ikke føler, familien nogensinde har manglet noget, men at der bestemt aldrig har været så mange penge på kontoen.

Han understreger, at familien ikke har tænkt sig at lave de helt store omvæltninger i forhold til deres liv, da de i bund og grund er meget tilfredse. Dog er der en ting, som han virkelig nyder efter gevinsten.

"Vi er blevet meget bedre til at tage spontant ud at spise. Før var vi nok lidt tilbageholdende med den slags, da det jo er lidt af en udgift. Men vi hygger os virkelig og nyder bare livet. Det er dejligt," siger fynboen til Danske Spil.

jn

Publiceret 04 July 2020 16:39