Arkivfoto: Martin Slottemo Lyngstad/Ritzau Scanpix

Arkivfoto: Martin Slottemo Lyngstad/Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Sygehusansatte chikaneres med trusler, spyt og spark: Nu indsættes vagter med hunde

Et nybygget parkeringshus i forbindelse med Bispebjerg Hospital har gennem en længere periode været genstand for ballade.

I forbindelse med at der bliver indtaget stoffer på stedet, har en gruppe unge spredt utryghed for de hospitalsansatte, som er blevet udsat for alt fra trusler til spark og spyt - ligesom de også er blevet filmet af de unge ballademagere, skriver B.T.

"Københavns Politi er opmærksom på, at en gruppe unge gentagne gange har opholdt sig i parkeringsanlægget ved Bispebjerg Hospital, hvilket har ført til utryghed. Derfor har vi haft en god og konstruktiv dialog med hospitalet, der er på vej med flere forebyggende tiltag, så de unge ikke tager ophold på området," siger leder af Nærpolitiet Nordøst, politikommissær Jonas Wybrandt, til B.T.

Udover at politiet vil øge tilstedeværelsen ved sygehuset, så vil Bispebjerg Hospital hyre et eksternt vagtfirma, der skal patruljere i og omkring parkeringshuset med en hund, ligesom man også har fået en direkte hotline til politiet, som hospitalets portører kan ringe på, så politiet kan ankomme indenfor få minutter.

jn

Publiceret 09 July 2020 10:21