Arkivfoto: Danske Spil

Arkivfoto: Danske Spil

Han har netop vundet flere millioner kroner i Lotto: Nu søger han sit livs første kæreste

Manden er i 60'erne og har aldrig haft held med damerne. Det håber han, at en Lotto milliongevinst kan lave om på.

Den efterlyste vinder af weekendens førstepræmie i Lotto på 3.036.575 kroner er fundet. Det oplyser Danske Spil. Der er tale om en enlig mand i 60erne, som havde købt sin kupon hos Føtex i Lautrupcentret i Ballerup. Udover de 7 rigtige havde han også 14 rækker med 6 rigtige og 21 rækker med 5 rigtige.

Da han ankom til Danske Spils hovedsæde i Brøndby for at få verificeret sin gevinst, holdt han nærmest krampagtigt godt fast i en sort skuldertaske, som han åbnede med let rystende hænder.

"Denne taske har siddet som limet fast på mig siden tidligt søndag morgen. Jeg har simpelthen ikke turdet lægge den fra mig, fordi jeg var så bange for, at nogen ville stjæle kuponen fra mig," fortalte manden, som ifølge ham selv næsten ikke kunne være i sig selv på grund af gevinsten.

Den nybagte millionær fortæller, at han er single. Faktisk har han aldrig haft en kæreste. Han vil som sådan gerne have en at dele livet med, men har bare aldrig haft rigtigt held med damerne, som han siger.

"Altså, jeg er jo meget alene. Så jeg kunne da godt savne en at rejse med og så videre. Især nu. Omvendt har jeg venner, der har kærester, og de skændes hele tiden. Så måske er jeg ikke gået glip af noget," siger vinderen ifølge Danske Spil.

Der er bestilt tid hos barberen, så han kan komme til at se ud som den millionær, han nu er. Ligesom garderoben skal skiftes helt ud.

"Gevinsten er jo en god baggrund for, at jeg går ind i et nyt kapitel i mit liv. Siden jeg blev hjemsendt fra militæret, har jeg kun været glatbarberet en enkelt gang. Det var til min fars begravelse. Så det er altså kun ved store skelsættende begivenheder, jeg lader skægget falde," siger han med et grin.

En fornyelse af passet skal der også til. Hans sidste udlandstur var til London i 1997 sammen med sin mor. Nu er han klar på mere:

"Jeg vil egentlig gerne til Rom. Min yndlingsdrink er rom og cola. Så nu kunne jeg faktisk godt tænke mig at prøve at drikke en cola i Rom. Problemet er bare igen, at jeg ikke har så meget lyst til at rejse alene," siger vinderen.

Måske der er en kvinde derude et sted, som også har mod på en cola i Rom?

jn

Publiceret 06 August 2020 09:46