6-årige Ida har kun måneder tilbage at leve i: I dag fik hun og familien hjælp fra hundredevis af bikere

Over 250 motorcykler fra forskellige motorcykelklubber landet over var i dag samlet om et "charity run", hvor hensigten var at indsamle penge ind til 6-årige Ida og hendes familie fra Korsør.

Ida har fået en dødsdom af kræftlægerne på Rigshospitalet. Ingen har nemlig før overlevet den kræfttype, DIPG (diffust infiltrerende pons-gliom, hun har, som helt konkret er en tumor i hjernestammen. Det skriver sn.dk.

Lægerne mener, at Ida har mellem 9 og 15 måneder tilbage at leve i, og derfor har hende forældre, Steffen Trøstrup Nielsen og Anja Hansen sat sig for, at de vil forsøde hendes liv så meget som muligt i den korte tid, hun har tilbage.

En af Civilstyrelsen godkendt indsamling med navnet Hjælp Ida og familien er blevet oprettet på facebook. Her kan man donere store eller små beløb.

"Pengene skal hjælpe os, mens vi er indlagt, til de udgifter der er og måtte komme samt opfylde de ønsker vores datter Ida måtte have. Når Ida ikke er her mere, vil vi donere resten af beløbet til børnecancerfonden," skriver Steffen og Anja.

Ved dagens velgørenheds-cruise samledes alle motorcyklerne først på Stop39 i Slagelse og kørte derfra i kortege til den gamle banegård i Korsør, hvor Ida og hendes familie tog imod dem.

Du kan se mere om, hvor du kan donere store eller små beløb til Ida og familien her

Se flere fotos og video på localeyes.dk.

Foto: Local Eyes / Facebook

Foto: Local Eyes / Facebook

jn

Publiceret 15 August 2020 15:35