Foto:

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Lars Løkke:

"Jeg har hørt, at du er pædofil"

Den tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen stod bag en løgn, da han i 2014 mødtes med to journalister fra B.T.

Da B.T.-journalisterne Thomas Nørmark Krog og Andreas Karker i 2014 mødtes med den tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen i forbindelse med bogen 'LLR', som de to journalister på daværende tidspunkt var i gang med at skrive, truede Lars Løkke Rasmussen en af journalisterne med fabrikeret pædofili-rygte.

Venstre-politikeren mente, at han var nødt til at bruge det selvopfundne rygte for at få de to journalister til at stoppe med at skrive visse ting i deres bog.

Det fortæller den tidligere statsminister og Venstre-formand selv ifølge TV 2 Nyhederne i erindringsbogen 'Lars Løkke Rasmussen om de fleste og det meste', der udkommer mandag.

Lars Løkke Rasmussen fortæller ifølge TV 2 Nyhederne i bogen, at journalisterne ville forhandle med ham om, hvad de skrev i deres bog 'LLR'. Blandt emnerne var utroskab og druk.

"Det var lidt af en stillingskrig, som først blev brudt, da jeg bragte det til lejligheden opfundne rygte om en af dem på banen. "Jeg har hørt, at du er pædofil", sagde jeg," skriver Lars Løkke Rasmussen ifølge TV 2 Nyhederne i sin nye erindringsbog.

Journalisten afviste løgnen.

"OK, så kan jeg godt skrive på Facebook, at du afviser at være pædofil?, svarede Lars Løkke Rasmussen ham.

Sjovt nok blev vi hurtigt enige om, at man ikke kan arbejde på den måde!," skriver Lars Løkke Rasmussen ifølge TV 2 Nyhederne i sin nye bog, der udkommer på mandag.

jwh

Publiceret 30 August 2020 15:02