Arkivfoto fra Heidis Bier Bar i Aarhus.

Arkivfoto fra Heidis Bier Bar i Aarhus. Foto: Sanne Vils Axelsen/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Medarbejder på bar testet positiv for covid-19: Alle, som har været her, bør testes

Gæster opfordres til at lade sig teste

Af
Morten Nystrup

JP Aarhus

En medarbejder på Heidi’s Bier Bar i Aarhus er blevet testet positiv med covid-19, oplyser restaurationen på Facebook.

"Det har desværre vist sig, at en medarbejder, der var på arbejde på Heidi’s Bier Bar onsdag den 16. september og torsdag den 17. september i sidste uge, er blevet testet positiv for covid-19," skriver Heidi’s Bier Bar på sin Facebook-side.

Feststedet i Klostergade har endnu ikke kendskab til, hvorvidt gæster er blevet smittet på baren, men opfordrer de gæster, der var til stede på de to aftener til at lade sig teste, hvis man har symptomer på covid-19 eller "er i det mindste i tvivl."

Heidi’s Bier Bar har valgt at lukke efter påbuddet om, at restauranter, cafeer og barer skal lukke kl. 22.

Mens smittetallet på landsplan er langsomt dalende, stiger smittetallet i Aarhus fortsat. Mandag blev der således konstateret 41 nye smittede. Søndag var det 28. Incidenstallet - antallet af smittede pr. 100.000 indbyggere på en uge ligger i øjeblikket på 43,4, altså et godt stykke over bekymringsgrænsen på 20.

Tirsdag formiddag er der som følge af coronaudviklingen i Aarhus pressemøde på Aarhus Rådhus. Her deltager blandt andre borgmester Jacob Bundsgaard (S), regionsrådsformand Anders Kühnau (S) samt direktør for Østjyllands Politi Kirsten Dyrman.

Publiceret 22 September 2020 16:59