Arkivfoto: Miriam Dalsgaard/Politiken/Ritzau Scanpix

Arkivfoto: Miriam Dalsgaard/Politiken/Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Familiefar gik ned med tomme flasker - kom hjem med 5 millioner kroner

En mand i 30'erne forvandlede en flaskebon på 50 kroner til en gevinst på 5.000.000 kroner

Man siger, at heldet følger de tossede, men helt tosser var det ikke, da en mand i 30érne fra Ballerup for nylig var ude for at handle ind.

Med sig havde han også en masse tomme flasker, som han indløste i Netto, og med de cirka 50 kroner fra flaskebonen drog han videre til Føtex, hvor han besluttede at placere flaske-pengene i et Mega Quick-skrabelod.

"Da vi kom hjem om aftenen, kom jeg i tanke om, at jeg havde det lod. Klokken var 22 og på det tidspunkt, var jeg helt flad. Men så skrabede jeg det første felt, hvor der stod 5.000.000 og det andet. Og så.. jamen så begyndte adrenalinen at gå igennem kroppen. Jeg talte og talte de nuller igen og igen og blev helt forpustet," siger vinderen ifølge Danske Spil.

Konen var allerede gået i seng, og hun troede, der var sket en ulykke, da manden kom brasende ind i soveværelset og viftede med vinderloddet.

"Den nat sov vi slet ikke. Vi lå bare og rodede rundt og tænkte på, hvor fantastisk det er for vores familie," siger den heldige mand, som på sin vis trodsede fornuften, da han vandt den store gevinst.

"Jeg har tit fået lidt skældud af min kone, fordi hun ikke synes, man skal bruge penge på sådan noget. Så havde jeg haft hendes stemme i hovedet, var jeg nok ikke gået i Føtex," siger han.

Sammen har parret to børn, og begge er de offentligt ansatte. Derfor har de aldrig væltet sig i penge. De bor i en lejelejlighed i Ballerup, fordi de aldrig har haft mulighed for at komme ind på boligmarkedet. Så nu er de ved at se på mulighederne.

jn

Publiceret 13 October 2020 11:37