Arkivfoto

Arkivfoto

Kollegaer i dyb sorg over tragisk dødsfald: Læreren Rune blev kun 45 år

Lektor og ph.d., Rune Hansen, fra professionshøjskolen University College Syd er død - 45 år gammel. Kollegaerne har skrevet mindeord.

En begavet matematiker og en rar og omsorgsfuld kollega gik fredag den 9. oktober bort, da 45-årige Rune Hansens krop måtte give op efter længere tids kræftsygdom. Det skriver ledelsen og medarbejderne ved University College Syd i JydskeVestkysten.

Rune Hansen har været ansat på UC SYD siden 2008, og han var allerede fra starten af sin ansættelse stærkt engageret i både undervisning og uddannelsesudvikling, hvilket førte ham ind i forskning, hvor han deltog i forskellige forsknings- og udviklingsprojekter.

Han nød kollegaernes dybe respekt både på det faglige og menneskelige plan.

"Rune var en blændende matematiker, en dygtig didaktiker og en god kollega. Gennem hele sin karriere havde han fokus på at lære fra sig og give de studerende de bedste muligheder for at blive gode lærere. Rune nød at undervise og vejlede. Han gik passioneret op i at skabe udvikling af læreruddannelsen og gjorde en ekstra indsats for at bidrage til kompetenceudvikling af sine kolleger på uddannelsen," skriver kollegaerne i JydskeVestkysten.

Rune Hansen sov ind på Hospice Sønderjylland.

jn

Publiceret 14 October 2020 09:49