Arkivfoto: Graversen Anita/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Arkivfoto: Graversen Anita/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Gymnasium lukkes ned: Mindst 12 elever smittet med corona

Af
Jeppe Rafn

Marselisborg Gymnasium i Aarhus har i dag sendt alle elever hjem og går i de kommende dage over til virtuel undervisning.

Det oplyser rektor Kirsten Skov til Lokalavisen Aarhus.

"I dag har vi fået 12 smittetilfælde, så vi har lukket skolen ned og sendt alle hjem til virtuel undervisning resten af ugen."

"De er blevet smittet i efterårsferien udenfor skolen. Jeg ved ikke, hvad de har lavet, men noget uforsigtigt," siger Kirsten Skov.

En del elever har mandag og tirsdag oplyst, de har været sammen med andre, der har fået konstateret covid-19, og dem sendte gymnasiet hjem med besked om at få foretaget en test og isolere sig.

Mindst 12 er altså konstateret smittet, og da de har nået at være sammen med rigtig mange andre elever, vurderede skolen, det var bedst at lukke helt ned og gå over til virtuel undervisning.

"Smitten er spredt rigtig meget ud på årgange og klasser. Ellers kunne vi måske have nøjedes med en mindre lukning," fortæller Kirsten Skov.

Rektoren har onsdag formiddag været travlt optaget med smitteopsporing, men skal nu til at kigge i sin indbakke, som bugner med coronabeskeder, der måske kan dække over flere smittetilfælde.

Publiceret 21 October 2020 13:42