Hundredvis af blomsterbuketter minder den trafikdræbte 5-årige pige.

Hundredvis af blomsterbuketter minder den trafikdræbte 5-årige pige. Foto: Presse-fotos.dk

Mindehøjtidelig og indsamling: "Tabet af den lille pige er slet ikke til at bære"

I dag klokken 11 er der mindehøjtidelighed på Peter Bangs Vej i København, hvor en 5-årig pige i onsdags blev trafikdræbt af en flugtbilist, da hun gik på fortovet med sin mor, der blev lettere kvæstet ved påkørslen. Det oplyser tv2.dk.

Samtidig strømmer det ind med kontant støtte til den efterladte mor. En gruppe forældre fra pigens børnehave har startet en indsamling med mål om at indsamle 250.000 kroner.

"Tabet af den lille pige er slet ikke til at bære og vi håber, at I vil bidrage til indsamlingen. Alle vores tanker og dybeste medfølelse går til hendes mor og den nærmeste familie," skriver forældrene på hjemmesiden, hvor man kan bidrage.

I skrivende stund er der samlet over 200.00 kroner ind, og minut for minut kan man følge, hvordan beløbet stiger og utvivlsomt inden længe vil nå 100.000 kroner.

Efter den tragiske dødsulykke blev flugtbilisten efterlyst, og han torsdag aften anholdt og fredag varetægtsfængslet. Han er mistænkt for at være påvirket under kørslen, idet der blev fundet lattergaspatroner i bilen.

Publiceret 31 October 2020 10:20