Arkivfoto:

Arkivfoto: Jan Unger/Ritzau Scanpix

Knust efter dramatisk exit:

"Jeg er så ked af det"

Det er anden gang, at Karina Frimodt danser med en kendis, der må trække sig fra dansedysten.

For to sæsoner siden trak cykelkommentatoren Rolf Sørensen sig fra "Vild med dans", og i år er skuespilleren Janus Bakrawi netop udgået med en skade.

Begge har danset med den professionelle danserinde Karina Frimodt, som begræder situationen.

- Jeg er så ked af, at det skulle ende på denne måde. En skade kan man ikke gøre for, men det er virkelig en flad fornemmelse at udgå på den måde, siger Karina Frimodt i en pressemeddelelse.

- Jeg ville meget hellere udgå, fordi man er stemt ud, så har man trods alt gjort alt, hvad man kunne, lyder det fra den professionelle danserinde.

Janus Bakrawi trak sig lige op til showstart fredag aften efter at have pådraget sig en kraftig fibersprængning op til parrets jive.

- Jeg synes, det er så ærgerligt, for Janus har jo gjort det så sindssygt godt, og han ville så gerne gøre det perfekt hver fredag!

- Jeg har nydt timerne sammen med ham og er så glad for at have lært ham at kende, og jeg er dybt, dybt imponeret over, at hans performergen altid havde en ekstra knap i vores danse fredag kl. 20.

- Men jeg er også glad for, at folk fik set hvor sød, rolig og ærlig Janus er, lyder det fra Karina Frimodt.

Det har været en dramatisk sæson for parret.

For to uger siden var de i karantæne, efter at Karina Frimodt havde været i kontakt med en coronasmittet.

Heldigvis var parret ikke ramt af den smitsomme sygdom og vendte sidste fredag tilbage på gulvet i en moderne dans.

Men det vidste sig så at blive parrets sidste i dansedysten.

Janus Bakrawis exit giver flashback til 2018, hvor Karina Frimods daværende kendismakker, Rolf Sørensen, trak sig af samme årsag.

En fibersprængning sprang op igen, da cykelkommentatoren gled i sne på sin terrasse.

- Benet, der i forvejen været overbelastet af den tidligere skade, kunne ikke holde til yderligere pres, sagde Rolf Sørensen i en erklæring til TV2.

Ugen inden exittet måtte cykelkommentatoren sidde på et bord under en dans, mens Karina Frimodt måtte forsøge at lave en koreografi efter det.

/ritzau/

Publiceret 21 November 2020 13:38