Fra venstre ses Natasha Stenbo Enetoft (V) og til højre Trine Egetved (K). Foto: Gribskov Kommune

Fra venstre ses Natasha Stenbo Enetoft (V) og til højre Trine Egetved (K). Foto: Gribskov Kommune

Bryst-ballade i byrådet: Hev ned i politikers kjole, så hendes bare bryster blev blottet

Et budgetseminar i Gribskov Kommune i 2018 er endt i en krænkelsessag mellem Vestre og Det Konservative Folkeparti.

I forbindelse med en fotoseance ved en efterfølgende middag hev byrådsmedlem Trine Egetved fra Konservative ned i kjolen på Venstres Natasha Stenbo Enetoft, så begge hende bryster blev blottet for øjnene af flere kollegaer.

Brystsmutteren blev endda foreviget på et foto, som fotografen efterfølgende viste til viceborgmesteren, skriver Ugeposten Gribskov.

Episoden blev anmeldt til De Konservatives whistleblowerordning, som iværksatte en advokatundersøgelse for at få hændelsesforløbet belyst.

Den konkluderer blandt andet, at der er forskellige opfattelser af, om kjolen blev trukket ned med vilje, eller om det hele var et uheld.

Øjenvidner har dog tidligere fortalt til Ugeposten Gribskov, at Trine vendte sig mod Natasha, og med sin hånd rev ned i Natashas kjole, som var af en type, der ikke bare falder ned af sig selv. De har også fortalt, at Trine Egetved udbrød 'Jeg troede, du havde BH på'.

På baggrund af sagen har Konservatives forretningsudvalg besluttet, at Trine Egetved skal give byrådskollegaen en undskyldning for det krænkende optrin, selvom hun hævder, det var et uheld, som hun allerede undskyldte for på dagen.

Egetved har dog undskyldt på ny. På facebook skriver hun i dag:

"Jeg skulle have sikret mig, at Natasha var enig med mig i, at jeg havde undskyldt. Og derfor har jeg i går aftes på skrift sendt Natasha min uforbeholdne undskyldning for det uheld, der skete. Jeg er dybt ulykkelig og berørt af denne sag."

jn

Publiceret 25 November 2020 14:54