Pressefoto: Gribskov Kommune

Pressefoto: Gribskov Kommune

Stod bag bryst-skandale i byrådet: Nu er hun valgt som borgmesterkandidat

De seneste dage har det handlet om meget andet end politik for det konservative byrådsmedlem i Gribskov Kommune, Trine Egetved, som har været centrum for at sag om krænkelse i byrådet, fordi hun på et budgetseminar i 2018 fik hevet ned i kjolen på byrådskollegaen Natasha Stenbo Enetoft (V), så hendes bare bryster blev blottet foran flere byrødder.

En sag som Trine Egetved er blevet kritiseret for af De Konservatives forretningsudvalg, og som hun tirsdag undskyldte for til Natasha Stenbo Enetoft.

Nu har Trine Egetved dog fået lidt at glæde sig over.

Medlemmerne hos De Konservative i Gribskov valgte hende nemlig torsdag aften til spidskandidat for partiet til det kommende kommunalvalg, skriver Ugeposten Gribskov.

"Der har været sagt og skrevet om mig og min person de sidste to uger. Intet af det har handlet om politik. Det håber og satser jeg på, at vi nu kan vende tilbage til, fordi det har Gribskov brug for. Jeg fremlagde mine politiske synspunkter og tanker for Gribskov, og det bakkede flertallet af medlemmerne op. Det er jeg dybt taknemmelig over og går ydmygt til opgaven," siger Trine Egetved i en pressemeddelelse.

Trine Egetved vandt i kampvalg mod Erik Thürmer med stemmerne 34 stemmer mod 19.

jn

Publiceret 27 November 2020 15:05