Sådan så 4-årige Frederik ud efter uheld i børnehaven, som moren først opdagede, da hun kom for at hente sin søn.

Sådan så 4-årige Frederik ud efter uheld i børnehaven, som moren først opdagede, da hun kom for at hente sin søn. Privatfoto

Frederik fik smadret overmunden i børnehaven: Mor fik aldrig besked og fandt ham blødende alene

Heidi Nielsen fik for nylig sit livs chok, da hun efter at have fået fri fra arbejde skulle hente sin 4-årige søn Frederik i børnehaven Strandloppen i Korsør.

"Synet der møder mig får mig til at gå i chok. Min lille Frederik på 4 år sidder inde på hans stue HELT alene! Og kommer løbende ud da han ser jeg nærmer mig. Jeg bliver mødt af en dreng som mildest talt har fået smadret overmunden. Og INGEN har haft kontaktet hans far eller jeg eller hans mormor," skriver Heidi Nielsen på Facebook, hvor hun har delt oplevelsen og billeder af sin forslåede søn.

Frederiks læbe var stærkt hævet, og blodet løb ud af munden på ham, beretter moren.

Det viste sig, at Frederik tidligere på dagen var blevet påkørt af en mooncar, så han var faldet og havde slået hovedet.

Moren skriver, at hun har fuld forståelse for, at der sker uheld, men hun raser over, at familien ikke blev orienteret, og at sønnen var alene, da hun kom for at hente ham - og at hun fik tre forskellige forklaringer på, hvad der var sket.

Dagtilbudsområdeleder Mai-Britt Thy beklager forløbet og oplyser, at det var en fejl, at familien ikke fik besked. Først blev der tastet forkert, da en medarbejder ringede, og derefter indtalt en besked på et forkert nummer, skriver sn.dk.

"De (pædagogerne, red.) er så kede af det. Det er jo frygteligt for dem. Det er deres hjerteblod, at de passer på de her børn, når de er i deres varetægt. Så denne her kritik rammer virkelig hårdt," siger dagtilbudschefen.

Heidi Nielsen fortæller, at hun og Frederik tilbragte hele aftenen på skadestuen i Slagelse. Frederik skal leve af blød kost i 14 dage og er stærkt plaget af smerter, oplyser hans mor, som ikke længere tør lade sin søn være i børnehaven, fordi der angiveligt har været andre uheldige episoder.

jr

Publiceret 05 December 2020 09:50