Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Blev millionær på toilettet: Vi har været direkte fattige

Juledagene blev lidt mere muntre for en mand i 70'erne fra Viborg Kommune. Forrrige lørdag vandt han nemlig tre milliobner kroner i Lotto. Han havde haft gæster hele dagen, så det var først ved 23-tiden, at han fik tid til at tjekke tallene på sine to kuponer.

"Min kone havde allerede gjort sig klar til at gå i seng og havde faktisk lagt sig op i soveværelset. Så jeg skulle lige på toilettet og sad så og balancerede med min telefon og et stykke toiletpapir, som jeg skrev vindertallene ned på. På den måde kunne jeg bedre sammenligne med tallene fra mine kuponer. Og på første række på den ene kupon var den der sgu! Jeg fik et chok og tjekkede nok de tal 27 gange, inden jeg råbte op til min kone, at jeg var nødt til at forstyrre hendes skønhedssøvn," fortæller den nybagte millionær i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Og det kan nok være, at parret, der ellers havde været trætte efter en lang dag, vågnede op igen.

"Vi satte os og fejrede det med en god øl. Vi har altid arbejdet virkelig hårdt for vores penge og har engang været direkte fattige. Så hvis man ikke skulle fejre, at man pludselig var blevet millionærer, så ved jeg ikke hvad. Jeg sagde også til min kone, at jeg fra nu ville tiltales Hr. Millionær. Den var hun altså ikke med på," fortæller den heldige vinder med et grin.

Han og konnen havde svært ved at sove den nat, da tankerne hvirvlede rundt i hovedet. Om søndagen fejrede de gevinsten igen med god morgenmad.

"Vi har været sammen i mange år og har altid været gode til at hygge os sammen. Og den søndag lavede jeg spejlæg og bacon til fruen, og så gik vi ellers og grinede lidt af det hele. Det var meget muntert og hyggeligt. Dagen før gevinsten havde vi desuden fået nogle ekstra gode nyheder, da vi havde været til scanning med min kone, der viste positive resultater. Så der var ingen ende på glæden. Alle vores børn og børnebørn har også været forbi i julen, så jeg er bare en lykkelig mand."

Den heldige vinder arbejder stadig lidt en gang imellem, selvom han er over pensionsalderen. Og det vil en ny titel som Lotto millionær ikke ændre på.

"Jeg tror det er sundt at komme ud blandt andre mennesker. Altså, når ikke der er corona. Og jeg kan faktisk godt lide at arbejde. Men det er selvfølgelig også nemmere, når man selv kan bestemme, hvor meget man har lyst til at lave."

De mange penge skal først og fremmest bruges på et nyt hus uden trapper.

"Altså, selvom vi begge er friske, så er vi jo ikke vårharer længere. Så vi vil gerne have et nyt hus i et plan, hvor vi ikke skal tænke på, at der skal renoveres konstant. Derudover har vi en masse børnebørn, der skal forkæles. Vi elsker også gode oplevelser og fester, så lige så snart, vi er på den anden side af corona, skal der altså gang i den. Og da vi så kan sælge vores gamle hus, som vi ikke skylder noget i, er det da der også til lidt lakridser til konen og jeg."

Publiceret 31 December 2020 09:22