Genrefoto

Genrefoto

Dansk journalist død i tragisk ulykke: Blev kun 42 år

Sportsjournalist hos NORDJYSKE Medier, Søren Olsson, er død kun 42 år gammel. Det skriver Nordjyske.dk.

Søren Olsson, som har været ansat i koncernen igennem mere end 20 år, var nytårsdag ude for en tragisk drukneulykke i Aalborg, som endte med at koste ham livet.

Søren Olsson var uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus og har gennem årene arbejdet med journalistik i både radio og på tv, print og nettet.

Han vil følge nordjyske.dk blive smerteligt savnet for sit fantastisk humør og lune og en smittende latter samt en helt særlig evne til at tale med og interessere sig for alle.

Han efterlader sig sin far, mor og storebror som nærmeste familie.

AaBs sidste hilsen

Superligaklubben AaB skriver følgende på klubbens facebookside:

"Det er med stor sorg, at vi har modtaget beskeden om, at journalist Søren Olsson er blevet fundet død efter en drukneulykke. Søren Olsson har i en årrække dækket AaB tæt for Nordjyske Medier – eksempelvis har han berettet fra adskillige træningslejre, senest i 2020 i Spanien. Udover den professionelle relation var Søren Olssons selskab altid værdsat, og han vil være stærkt savnet på pressepladserne på Aalborg Portland Park. Vi sender tanker til Søren Olssons familie, venner og kollegaer. Æret være Søren Olssons minde."

Chefredaktørens død

Det er anden gang indenfor et år, at det nordjyske mediehus mister en af sine ansatte alt for tidligt. I februar 2020 gik ansvarshavende chefredaktør Søren Rosenlund Christensen pludselig bort i en alder af 44 år.

Han døde få dage efter, at han havde haft et forholdsvis ukompliceret cykelstyrt. Det var en kødædende bakterie, som havde angrebet hans krop via et sår på hans ben.

jn

Publiceret 03 January 2021 16:33