Foto: Home Sindal

Foto: Home Sindal

30.000 kroner: Her er Danmarks absolut billigste hus

"Absurd ringe stand der kræver noget af en kærlig hånd." Sådan beskrives Danmarks billigste hus i ejendomsmæglerens salgsmateriale.

Alligevel er det lykkedes at sælge det 55 kvadratmeter store hus på Nørregade i Sindal. Det skriver boligmediet Boliga.dk på baggrund af den netop tinglyste handel.

Prisen endte da også på sølle 30.000 kroner.

Huset blev tilbage i august efter blot en måned på markedet sat ned til 80.000 kroner - fra en startpris på 150.000 kroner - netop for at gøre det til landets billigeste villa på markedet.

Prisen vakte opmærksomhed landet over og fik købere til at meldte sig fra nær og fjern. Det fortæller ejendomsmægler Casper Knudsen fra Home Hjørring, der står bag salget:

"Der er mange, der har været nysgerrige - og vi har fået femten bud i alt fra mulige købere lige fra Tisvildeleje i Nordsjælland til Sydfyn og Sønderjylland. Men da de indså, hvor stor en opgave, det ville blive at sætte huset i stand, sprang de fleste fra," siger han til Boliga.dk.

Det er en lokal håndværker fra Nordjylland, som har købt det - og han har faktisk tænkt sig at sætte det i stand, så han har lidt af en opgave foran sig, siger Casper Knudsen.

jn

Publiceret 23 February 2021 15:38