Foto: Danske Spil

Foto: Danske Spil

Vandt stor milliongevinst ved rent tilfælde: Nu forærer han masser af penge væk

Det var næsten mere heldigt, end loven tillader, da en mand i 50’erne fra Faaborg-Midtfyn Kommune for nylig vandt 2.642.318 kroner på en delt andenpræmie i det europæiske lotteri Eurojackpot.

Den heldige vinder købte som altid sin kupon i Butik’en Kværndrup, og her var det en ren tilfældighed, der gjorde, at han endte med vinderkuponen i hånden.

"Det plejer at blive 180 kr. i alt. Men den dag stod der en ny medarbejder i kiosken, som vist ikke havde fået det hele med. I hvert fald var beløbet forkert. Jeg overvejede et øjeblik, om jeg bare skulle tage de kuponer, han nu havde slået ind. Men noget sagde mig, at det hele skulle være som det plejede, så han måtte starte forfra. Hvis ikke han havde gjort det, havde jeg ikke vundet. Det er da et vildt tilfælde," siger han til Danske Spil.

Den heldige vinder, der ikke ønsker sit navn frem, vil bruge de nogle af pengene på at betale lånet ud i sit hus. Derefter vil han dele rundhåndet ud af gevinsten.

"Jeg har aldrig selv fået noget forærende. Jeg begyndte at gå med aviser, da jeg var otte år, for sådan var det, hvis jeg ville have lommepenge. Derfor bestemte jeg mig til at mine børn skulle vokse op og have det helt modsat. Derfor giver jeg min datter 300.000 kr. og min kone skal have det samme. Derudover vil jeg også give nogle penge til de tætteste familiemedlemmer. Det har jeg drømt om siden, jeg begyndte at spille Lotto for omkring 31 år siden. Nemlig, at jeg kunne vinde, så jeg kunne dele ud," siger han.

jn

Publiceret 05 March 2021 10:46