Foto: Danske Spil

Foto: Danske Spil

Vanvittig Lotto-lørdag:

To danskere vandt over 20 millioner kroner

I hver sin ende af landet vandt en dansker den store gevinst

Danmark blev hele fire millionærer rigere lørdag aften.

Først og fremmest var der to vindere af Danske Spils millionærgaranti, hvor man kan vinde en million kroner, selv om man har nul rigtige.

Den en vinder købte sin kupon i Svendborg, mens den anden kupon blev erhvervet i Sæby, oplyser Danske Spil.

Men de helt store gevinster tog en spiller fra Frederiksberg og Grenaa.

Frederiksborgeren havde satset på 10 rækker via sin mobil og kunne indkassere hele 25.952.258 kroner, da Jokeren blev udløst.

Lidt færre penge måtte djurslændingen taget til takke med, men denne var til gengæld også voldsomt heldig, idet han eller hun blot havde købt to rækker med joker hos Spar i Grenaa.

Den ene række havde syv vindertal, og dermed blev en 20'er til 20 millioner kroner.

"Jeg mindes ikke, at det nogensinde er sket, at vi har sendt to så store gevinster afsted på samme aften. Det er fantastisk, at Lotto endnu engang kan gøre de helt store drømme til virkelighed, og så for to heldige danskere. Der skal lyde et kæmpe stort tilykke herfra," siger direktør i Danske Lotteri Spil, Pernille Mehl.

Det er anden gang i år, at Danske Spil kan sende en gevinst på over 20 millioner afsted til en heldig Lotto vinder. Første gang var i januar, hvor en heldig vinder fra Slagelse løb afsted med den kæmpe gevinst. Til sammenligning skete dette blot to gange i hele 2020.

ddp

Publiceret 07 March 2021 08:28