100.000 kroner fra Rema 1000 i Søften

KFI Erhvervsdrivende fond og Rema 1000 i Søften støtter det nye idrætsanlæg i Søften og SGF Fodbold med 100.000 kroner

Artiklens øverste billede
Christian og Anders er stolte af alle deres ansatte, og derfor er alle placeret på væggen på vej ud til pauserummet i Rema 1000. Foto: AGR

søften Selvom Anders Riis og Christian Møller begge er cheferne i Rema 1000, så ser kunderne ofte dem begge i forretningen på hjørnet af Skolevej og Aarhusvej i Søften. Det opdager jeg selv, da jeg møder dem ved brød- og grøntsagsafdelingen. De er begge i gang med at fylde hylderne op, så kunderne kan få friske varer dagen lang.

De sender begge hurtige beskeder afsted til de ansatte, som hjælper dem med varerne, for det går hurtigt i Rema i Søften, men ikke hurtigere end at de ansatte, Christian og Anders altid har tid til en snak og en hjælpende hånd, hvis det er nødvendigt.

En hjælpende hånd er også, hvad Rema 1000 og KFI Erhvervsdrivende Fond (Fond der støtter købmænd i Danmark, red.) har givet til det nye idrætsanlæg i Søften, som Søften GF´s fodboldafdeling er ved at samle penge ind til.

Guldsponsor i Søften GF

"Vi har i mange år været guldsponsor, hvor vi hvert år giver 50.000 kroner til alle idrætsforeninger under Søften GF. En støtte som vi er rigtigt glade for at give, for vi kan mærke den store lokale opbakning, som kunderne giver os," siger Anders Riis.

"Det er snart to år siden, at vi gik fra mindre lokaler til den noget større forretning, som vi nu er her Søften, og vi var dengang lidt spændte på, om kunderne nu fulgte med. Heldigvis er det sket, og der er kommet mange flere til. Det har også gjort, at vi i 2020 blev kåret til regionens bedste Rema 1000, en ære som vi er meget stolte af." siger Anders.

Det er ikke kun kunderne, der er fulgt med i de nye lokaler. Den større aktivitet har også gjort, at der er blevet ansat flere medarbejdere i forretningen, forklarer Christian.

"Rigtigt mange af de nye medarbejdere er ungarbejdere, der er her om eftermiddagen og om aftenen. De unge mennesker skylder vi også en stor tak, for uden dem og vores andre medarbejdere, så ville vi ikke være, hvor vi er i dag. Derfor er det normale Guldsponsor sponsorat, og det nye 100.000,- kroners tilskud til det nye idrætsanlæg også en tak fra os i Rema. Mange af vores unge mennesker dyrker sport i byen, og vi vil også gerne hjælpe dem til bedre idrætsfaciliteter," siger Christian.

Fodboldafdelingen takker

Morten Lübker, der er formand for Søften GF fodboldafdeling nikker til ordene fra Anders og Christian. Han står i dag som den glade modtager af det ekstraordinære beløb fra Rema 1000 og KFI Erhvervsdrivende Fond.

"Rema er blevet en stor del af vores by, og vi er superglade for, at de fortsætter med at støtte os, også med midler til det nye idrætsanlæg, som er på tegnebrættet. I de her corona tider, så er Rema blevet stedet i byen, hvor vi mødes. Selvfølgelig med behørig afstand nu hvor vi ikke kan mødes på fodboldbanen eller i hallerne," siger Morten.

Han forklarer, at med den ekstra støtte på 100.000 kroner, som Rema er med til at give, så er Søften GF næsten halvvejs i deres bestræbelser på at samle to millioner ind, der er fodboldafdelingens mål og egenfinansiering af det nye idrætsanlæg.

"Støtten fra Rema og fra de andre bidragsydere gør, at vi kommer tættere på vores mål, om at kunne etablere 1 1/2 kunstgræsbane på det nye anlæg. Det vil fremtidssikre anlægget men også fremtidssikre udviklingen indenfor udendørs idræt i Søften," siger Morten.

Ånden i klub og i Rema

Morten er Søften dreng i krop og sjæl, og det føler Christian og Anders efterhånden også at Rema forretningen er ved at blive. De kan begge mærke, at der er en anderledes ånd i byen. Det var de vant til, da de begge arbejdede i en Rema i Aarhus.

"Kunderne er gode til at passe godt på os og forretningen. Vi bliver rost meget, og vi kan mærke at der er en god stemningen i byen. Ikke kun for os som den lokale dagligvarebutik, men at der er en speciel ånd i byen omkring foreningslivet," siger Anders mens Christian prøver at afbryde ham.

"Vi hører hverdag fra kunderne, at det er vores Rema. Vi bliver også gjort opmærksom fra kunderne, hvis der er noget, der er galt. Eller hvis der er noget, som ikke er, som det skal være. Der er en stolthed blandt kunderne over forretningen, og det gør Anders og jeg meget glade. De passer godt på os, og det kan vi mærke. Vi gør også, hvad vi kan for at give kærligheden den anden vej," siger Christian.

En kærlighed, som Morten Lübker er helt enig i, bliver gengældt, specielt fra foreningslivet.

"Nu mangler vi bare, at coronasituationen snart kan slutte, så vi kan få Rema-Run i gang igen," siger Morten, inden der er opstilling til billede foran guldholdet.

Guldholdet er væggen i Rema, hvor billeder af alle medarbejderne er sat op, som et tegn på, at hver og en er værdsat af Christian og Anders og af alle de kunder, der kommer forbi Rema 1000 i Søften.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen