Aflyser festival i Aarhus

Aarhusianske Fair Festival, der fokuserer på bæredygtighed, er på grund af corona-restriktionerne nødt til at aflyse næste måneds festival

Artiklens øverste billede
Kristine Overgård Nielsen, direktør og partner i firmaet Globe Go Green, der arrangerer Fair Festival, håber, at den kan afholdes næste år.

Det bliver heller ikke i år, at der kan afholdes Fair Festival i Aarhus. Bæredygtighedsfestivalen, der skulle have haft sin debut sidste år, er blevet aflyst på grund af corona-restriktionerne - ligesom det var tilfældet sidste år.

Det oplyser festivalen selv i en pressemeddelelse.

Regeringens seneste udmelding betyder nemlig, at der er lukket for messer frem til efter påske, hvilket gør det umuligt at afholde festivalen.

"Derfor må vi ikke som planlagt afholde Fair Festival d. 19. – 21. marts 2021. Det er vi kede af, men situationen taget i betragtning, er det nok det eneste rigtige at gøre. Fair Festival er en fest for bæredygtighed, og vi ønsker ikke, at hverken udstillere, besøgende eller personale skal sætte deres helbred på spil," siger Kristine Overgaard Nielsen, der er direktør og partner i firmaet Globe Go Green, som arrangerer festivalen.

Hun oplyser dog, at Fair Festival allerede har reserveret Ridehuset, Aarhus Congress Center og Godsbanen i dagene 1. april til 3. april næste år.

"Vi håber, at vi til den tid kan holde en messe uden restriktioner, hvor de besøgende ikke skal bære maske og tænke på at holde to meters afstand," fortsætter hun i pressemeddelelsen.

jwh

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen