Fællesskabets Hus nomineret til Årets Sundhedsbyggeri

Kåringen af Årets Sundhedsbyggeri er i fuld gang og Fællesskabets Hus i Ry er blandt de fire nominerede

Artiklens øverste billede
Fællesskabets Hus indeholder 72 nye demensvenlige plejeboliger. I byggeriet er der også sundhedsklinik, café, pétanquebaner, køkkenhaver og orangeri. Foto: Thomas Illemann

byggeri Fire livsbekræftende projekter er i spil til Årets Sundhedsbyggeri, der har til formål at sætte fokus på at dele vigtig viden om de nyeste og bedste løsninger indenfor indretning og byggeri af fremtidens plejeboliger, hospitaler og sundhedshuse, så rammerne støtter bedst muligt op om patienter, personale og pårørendes behov.

Ud over Fællesskabets Hue er også Skovvang DemensCentrum i Aarhus, Skovvang II Demensplejecenter i Allerød og Strandbakkehuset, Børne- og Ungehospice i Rønde nomineret til prisen.

Prisen uddeles til dét nye byggeprojekt, der vinder både fagjuryens og folkets hjerter. Afstemningen kører frem til 16. marts.

"De fire nominerede byggerier får alle på hver deres måde lys, liv og lindring til at gå op i en højere enhed på fornem vis med sansestimuli og naturens livsforstærkende kraft i centrum," skriver firmaet Nohrcon, der står bag kåringen, i en pressemeddelelse.

bo

Fællesskabets Hus i Ry stod færdigt i 2020. Foto: Thomas Illemann

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen