Foreninger og lokale initiativer får donationer fra AURA

Artiklens øverste billede
Hørning Puls er blandt de foreninger i Skanderborg Kommune, der har fået støttekroner fra Auras coronapulje. Pressefoto

donation Endnu en gang har AURA Energi uddelt økonomisk hjælp til Coronaramte foreninger og lokale initiativer i Østjylland. Flere af dem har adresse i Skanderborg og Hørning Kommune.

Her kan der blandt andet nævnes FC Skanderborg, Fruering Borgerforening, KFUM-spejderne Ejer Bavnehøj gruppe, Skanderborg Gymnastikforening, Skanderborg Svømmeklub, Taaning Jazzfestival, Aarhus Kontrollørforening, Biografforeningen Fotorama i Odder, Blegind Ungdomsforening og Hørning Puls.

Sidstnævne har modtaget 10.000 kroner, og pengene er godt givet ud.

"Det betyder rigtig meget for foreningen at modtage støtte fra AURAs Corona-hjælpepakke. Vi vil, til stor glæde for mange af foreningens medlemmer, bruge pengene på at købe nye redskaber, der blandt andet bruges til søndagsfræs og vi glæder os til, at vi får lov til at åbne dørene for aktive familier, der igen kan få sved på panden og boltre sig i udfordrende redskabsbaner," siger Marianne Duus fra Hørning Puls.

Hjælpe andre

Coronapandemien har stadig et fast greb om Danmark og Østjylland, og nedlukningen af samfundet og de mange aflysninger af sportsaktiviteter, kulturarrangementer og events betyder, at en lang række af de lokale foreninger kæmper hårdt for at holde at sig i live.

Derfor besluttede AURAs bestyrelse kort før jul endnu en gang at sætte en million kroner af til at understøtte lokalsamfundet og de mange kulturinstitutioner, idrætsforeninger, sociale initiativer og forsamlingshuse, der er ramt af medlemsflugt og manglende indtægter på grund af Corona-restriktionerne.

"Pandemien har store konsekvenser for os alle, og de mange aflysninger i forbindelse med nedlukningen af Danmark rammer i høj grad de foreninger, der er omdrejningspunktet i vores lokalsamfund. De fleste virksomheder og større kulturinstitutioner bliver hjulpet af de statslige hjælpepakker, men de mange lokale foreninger og sociale initiativer får ikke samme mulighed. AURA er som lokalt ejet andelsselskab optaget af at skabe værdi for vores andelshavere, og for os er det en del af andelstanken også at hjælpe i denne situation," siger Carsten Höegh Christiansen, adm. direktør i AURA Energi.

mj

Læs også

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.