Tidligere erhvervsmand runder 70 år

Artiklens øverste billede

Ebeltoft Tidligere bestyrelsesmedlem i Ebeltoft Erhvervsråd Torben Busk fyldte mandag 8. februar 70 år.

Torben Busk boede i mange år på Helgenæs, hvorfra han drev eksportvirksomhed fra hjemmet på Bygaden i Fejrup. Han har også i en årrække været bestyrelsesmedlem i Ebeltoft Erhvervsråd, samt været flittig læserbrevsskribent i Ebeltoft Folketidende.

Da Torben Busk var barn tilbragte han mange somre hos sine bedsteforældre, som altid camperede på Vibæk Camping. Bedsteforældrene som kom fra Randers, nåede at fejre 25 års jubilæum som campister på Vibæk Camping.

Torben Busk, der i dag bor i Horsens, var i mange år dybt engageret i erhvervsfremme arbejdet i Danmark. Fra 1985 til 2016 var han chef for Horsens Erhvervsråd og i perioden 2008 til 2015 tillige formand for landsorganisationen Dansk Erhverv Fremme. Torben Busk er i dag bestyrelsesformand i Sprogcenter Midt med flere afdelinger i Midtjylland. Han er medlem af repræsentantskaberne i TryghedsGruppen (som driver TrygFonden og som er hovedaktionær i Tryg Forsikring), Velliv Foreningen (som ejer pensionsselskabet af samme navn) samt energi- og telekoncernen Norlys. Torben Busk er også formand for Juleuddelingen af 1867 i Horsens og formand for menighedsrådet i Vær og Nebel Sogne.

Der bliver også tid til frivilligt arbejde, både i Kirkens Korshær og ÆldreSagen i Horsens. Han er flittig debattør, foredragsholder og fungerer fortsat som mentor for nystartede virksomheder. Torben Busk er uddannet civiløkonom fra Handelshøjskolen i Århus. Torben Busk er gift med Anette Busk. Familien har tre børn, syv børnebørn og et oldebarn.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen