Ny partner i John Frandsen

Artiklens øverste billede
Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen har optaget Gert Nielsen (nr. 2 fra venstre) som ny partner. Pressefoto

Hinnerup Som led i Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsens fortsatte udvikling har firmaet optaget Gert Nielsen, Søften, som partner i firmaets afdelinger i Hinnerup og Lystrup.

"Gert Nielsen er et godt eksempel på, hvordan vi gerne vil udvikle virksomheden og dens ansatte. Gert startede hos os som praktikant, blev trainee, uddannet ejendomsmægler, og med hans vedholdenhed, dokumenterede resultater og ambitioner, er vi yderst tilfredse med, at Gert har valgt at knytte sig endnu tættere til virksomheden," fortæller John Frandsen i en pressemeddelelse, og fortsætter:

"Vi tror på at ejendomsmæglerforretninger skal ejes af ejendomsmæglere via partnerløsning. Vi er i gang med, at lave aftaler med nye partnere, og fortsætter i 2021. Vores fokus er på et glidende generationsskifte, hvor det er vore egne mæglere der overtager og påtager sig større opgaver."

"Vi tror på at det er mennesket der gør forskellen overfor kunden. Mennesket betyder 95 pct., eller mere, set fra kundens synsvinkel. Det er adfærden, der er afgørende for at blive en god mægler, som Gert," udtaler John Frandsen.

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen