Michael var ensom tilflytter til Syddjursog fandt nye venner til bowling og skydning

Michael Kristensen følte sig ensom efter han var flyttet fra Hirtshals til Syddjurs. Han søgte derfor efter et nyt netværk, og fandt på Boblberg både venner til bowling og skydning

Artiklens øverste billede
Michael Kristensen følte sig ensom, efter at han var flyttet til Syddjurs. Pressefoto

Ensomhed Michael flyttede for tre år siden fra Hirtshals til Syddjurs. Her kom han hurtigt kom til at føle sig alene, da han hverken havde familie eller venner tæt på. Ikke nok med det, havde han heller ikke fået et job endnu. Han var ensom og manglede nye bekendtskaber som tilflytter.

Oprettede to bobler

Michael faldt en dag over Boblberg, hvor han oprettede sig og kiggede efter bobler, som passede til ham. Han valgte at oprette to bobler, en om bowling og en om skydning. Han vedhæftede et billede af sig selv og satte søgningen i gang. Da det er lidt mere sjældne interesser end eksempelvis fodbold eller svømning, havde Michael allerede indfundet sig med, at han skulle være tålmodig.

Allerede efter en uges tid fik han den første henvendelse. Efterfølgende fik han en del flere. Der var tre mænd i alderen 25-40 år, som kontaktede Michael angående bowling. Michael tog ud og bowlede med de to, som viste sig at være venner i forvejen. Han klikkede med det samme med dem begge. Den sidste mand, som også kontaktede Michael, mødtes han også med. Igen var det et rigtig godt match. Efterfulgt besluttede Michael sig for, at de alle fire skulle forenes. De fire venner mødes nu ca. to gange om måneden, hvor de bowler og tager ud og spiser sammen efterfølgende.

Og boblen om skydning har givet ham kontakter.

Man skal være tålmodig

Hans råd til andre er, at man skal give det et forsøg, for det er virkelig seriøst. Og at man skal have tålmodighed, for man skal nok få respons.

Under Corona er ensomheden blandt borgerne steget markant, og behovet for digitale fællesskaber er blevet større og mere efterspurgt end nogensinde. Boblberg har under pandemien oplevet, at trafikken på platformen er tredoblet, og endnu flere borgere fra hele landet opsøger fællesskaber under en svær tid med restriktioner, isolation og hjemsendelse.

Boblberg.dk er en digital platform for sociale fællesskaber og bekæmpelse af ensomhed. Mere end 340.000 medlemmer deler allerede deres interesser med hinanden, og søger alt fra nye venner, motionsmakkere og kulturgrupper til nogen at snakke med.

Boblberg samarbejder med landets kommuner og landsdækkende organisationer om at skabe en social relation mellem andre mennesker på baggrund af fælles interesser.

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.