Affald: Ry-borgere kan aflevere jord, haveaffald og beton

Renosyd åbner porten på Bakkelyvej 5 i Ry mandag 8. februar kl. 12, så kunderne kan komme af med tre typer affald

Artiklens øverste billede
Mandag 8. februar kl. 12 åbner Renosyd porten på Bakkelyvej 5 i Ry, så kunderne kan komme af med tre typer affald. Foto: PR

affald Værdiparken i Ry står færdig til august, og indtil da vil der være mulighed for at komme af med tre affaldstyper i Ry; jord, haveaffald og beton.

"Nu er der plads til, at vi kan tage imod jord, haveaffald og beton. Og vi er klar over den udfordring det er at skulle pakke bil og trailer med kun noget af ens affald. Så vær opmærksom på, hvilke affaldstyper du kan aflevere i Ry, og hvilke du stadig skal udenbys med," udtaler Lotte Mørk, chef for Drift og Udvikling i Renosyd.

Er du erhvervskunde, så faktureres du per besøg på genbrugspladsen som normalt.

Flere muligheder

Det er nu muligt at aflevere jord, haveaffald og beton, selvom Værdiparken stadig primært er en byggeplads, men Renosyd opfordrer også til at udnytte andre muligheder for at komme af med dit affald.

De tilbyder eksempelvis borgere i 8680 Ry at få afhentet storskrald. En ordning der normalvis er lukket hen over vinteren. Renosyd henter også hos byens erhvervsdrivende.

Kontakt Renosyd på 86525211 eller kundeservice@renosyd.dk, hvis du har spørgsmål til ordningen eller andre løsninger.

Når du fra mandag 8. februar besøger Bakkelyvej 5, kan du køre ind samme sted som tidligere. Er du i tvivl, så følg skiltningen.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen