Fandt kniv, narko og fem bomberør i bil

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Artiklens øverste billede
Arkivfoto

Søndag kl. 20.53 standsede en patrulje en bil på Strandvejen i Aarhus C med henblik på at kontrollere bilen. I bilen sad der tre mænd, og der lugtede kraftigt at hash, hvorfor de alle tre indledningsvis blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Den 19-årige mand, der sad på passagersædet, fremviste selv en halv joint, han havde i sin lomme. De to andre i bilen havde ikke noget ulovligt på sig.

I forbindelse med ransagningen af bilen blev der fundet en ulovlig foldekniv, fem bomberør og en sammenrullet joint. Den 21-årige fører blev anholdt og sigtet for både overtrædelse af knivloven, overtrædelse af fyrværkeriloven og overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Ved efterfølgende visitation på politigården blev den 21-årige mand også fundet i besiddelse af et større kontantbeløb, men da det viste sig, at han skyldte penge til det offentlige, blev en stor del af pengene inddraget.

Bilen lugtede af hash

Natten til mandag kl. 01.07 blev en patrulje på Rundhøj Allé i Højbjerg opmærksom på en bil med fire personer i, der pludselig fik meget travlt, da patruljen viste interesse for bilen. Betjentene fik standset bilen, der lugtede kraftigt af hash, hvorfor alle fire i bilen indledningsvis blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og visiteret.

Det var dog kun den ene af dem, en 19-årig mand, der blev fundet i besiddelse af narkotika i form af en mindre mængde hash og kokain. Under ransagning af bilen fandt betjentene desuden en hardballpistol, der blev taget med til politistationen med henblik på destruktion.

Lagde joint i vindueskarmen

En patrulje var søndag ved 15-tiden en tur i Bazar Vest på Edwin Rahrs Vej i Brabrand, hvor en af betjentene spottede en person, der, ved synet af patruljen, skyndte sig at lægge en tændt joint fra sig i en vindueskarm. Betjenten fik fat i jointen, og den 20-årige mand blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Havde hash i jakkelommen

Søndag kl. 16.41 straf en patrulje fire personer på Rydevænget i Aarhus V. Da de fire personer befandt sig i en visitationszone, blev de alle visiteret. Den ene af dem, en 28-årig mand, blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash i sin jakkelomme, og han blev derfor sigtet for narkobesiddelse. De øvrige tre personer blev ikke fundet i besiddelse af noget.

Varmepude blev lidt for varm

Søndag kl. 07.12 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var brand på Rantzausgavevej i Solbjerg. Ved nærmere undersøgelse viste det sig, at der var tale om en varmepude i en lænestol, der havde udviklet så meget varme, at der var sket røgudvikling. Der var sket begrænset skade på stolen, men en 51-årig kvinde blev kørt til skadestuen for at blive tjekket for røgforgiftning.

Færdsel

Søndag kl. 18.10 blev en 33-årig kvindelig knallertfører anholdt og sigtet for spirituskørsel og kørsel uden førerret, da hun blev standset af en patrulje på Silkeborgvej i Brabrand.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Aarhus:

  • På Skæring Hedevej i Egå begået mellem fredag den 5/2 kl. 16.00 og søndag den 7/2 kl. 12.00
  • På Åkrogs Strandvej i Risskov begået mellem lørdag den 30/1 kl. 14.30 og søndag den 7/2 kl. 18.45

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.