Syddjurs klar til at coronateste alle ansatte i folkeskolen

Efter vinterferien har Syddjurs Kommune ansat og uddannet to medarbejdere, der skal køre rundt og teste personalet på skolerne

Artiklens øverste billede
Efter vinterferien kan lærere og øvrige ansatte i Syddjurs Kommunes folkeskoler se frem til at blive coronatestet to gange ugentligt. Arkivfoto

test Landets kommuner skal selv klare opgaven med at coronateste lærere og andre ansatte regelmæssigt. i folkeskolen. Det aftalte den socialdemokratiske regering og Kommunernes Landsforening i sidste uge i forbindelse med, at de yngste elever fra 0. til 4. klasse fik lov til at komme i skole igen. I Syddjurs Kommune er man klar til at tage opgaven på sig, fortæller pressechef Ole Bjarke Nielsen.

"Vi har i denne uge ansat og uddannet to personer ved Falck, som vil varetage opgaven. Fra og med uge 8 (efter skolernes vinterferie, red.) vil de køre rundt og afvikle to ugentlige tests på skolerne," fortæller Ole Bjarke Nielsen.

Der er desuden blevet uddannet to personer fra Syddjurs Kommunes sundhedskrisestab, som vil føre tilsyn med opgaven, forklarer Ole Bjarke Nielsen.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen