Syddjurs Kommune: Vil gøre det mere trygt at færdes i trafikken

Er du utryg i trafikken, eller mangler du en sti i dit lokalområde, så send dine forslag til os, opfordrer Syddjurs Kommune

Artiklens øverste billede
Kommunen håber på, at rigtigt mange vil komme med gode forslag til trafikforbedringer via hjemmesiden. Sidste frist er 28. februar. Pressefoto

Trafik Det skal være trygt og sikkert at færdes på veje og stier. Derfor indbyder Syddjurs Kommune nu borgerne til at indsende deres ønsker til trafikforbedringer inden 28. februar. Alle forslagene vil blive taget i betragtning, når der skal udarbejdes nye planer og prioriteringer for kommunens veje og stier. Det fremgår af en pressemeddelelse fra kommunen.

Ny mobilitetsplan

Syddjurs Kommune skal i den kommende tid udvikle en ny plan for kommunens trafikplanlægning, en såkaldt mobilitetsplan. Desuden skal der laves nye planer for udvikling af kommunens stier og en ny trafiksikkerhedsstrategi. De nye planer vil være udgangspunkt for byrådets prioritering af nye anlægsopgaver i de kommende år.

Det er borgerne, som bedst ved hvor der er utrygt i trafikken, eller hvor der kan være behov for nye vejforbindelser eller nye stier. Syddjurs Kommune har derfor indbudt kommunens borgere til at komme med deres forslag til forbedringer. Alle borgere kan indsende deres forslag via kommunens hjemmeside på www.syddjurs.dk/sikkertrafik. Her vil borgeren blive guidet igennem en formular, så man præcist for afklaret hvor og hvad det er, borgeren ønsker sig.

Nye rekreative stier

Formand for udvalget for natur, teknik og miljø Kim Lykke Jensen udtaler om inddragelsen af borgerne i trafikplanlægningen:

"Vi håber på, at rigtigt mange vil komme med gode forslag til trafikforbedringer via hjemmesiden. Det er vigtigt at pointere, at vi ikke kun er interesserede i at få input vedrørende mulige nye cykelstier og trafiksikkerhedsprojekter, vi vil i lige så høj grad gerne modtage gode ideer til nye rekreative stier, som vil kunne spille sammen med det eksisterende stinet og måske knytte lokalområder sammen. Jeg ved, at der er et stort fokus på dette tema i mange af vores lokalområder."

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen