Politiet måtte rykke ud til stort slagsmål på forsorgshjem

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Artiklens øverste billede
Foto: Google Maps

Natten til fredag omkring kl. 04.00 opstod der håndgemæng mellem fire personer på et forsorgshjem i Tranbjerg. Personalet ringede til politiet og bad om hjælp til at bortvise dem, der havde skabt uro på stedet.

Da betjentene kom frem var der dårlig stemning, og en 31-årig mand var særligt aggressiv og højtråbende og havde rettet sin vrede mod en kvinde, som var en af dem, der var indblandet i konflikten.

Patruljen fik skilt parterne ad og bortvist dem fra stedet. Ude på gaden fortsatte den 31-årige sit råberi, og da han opdagede kvinden, som også blev gelejdet ud fra forsorgshjemmet, løb han direkte mod hende og reagerede ikke på betjentenes tilråb.

Han nåede dog at blive standset og anholdt, inden han nåede helt hen til kvinden, hvorefter han blev sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

Flere mænd standset med hash på sig

Lokalpolitiet i Aarhus Vest fik torsdag aften sigtet flere personer for besiddelse af euforiserende stoffer. Kl. 20.45 standsede en patrulje en bil på Silkeborgvej, og da de under et sæde i bilen fandt en pose med lidt hash i, blev den 44-årige mand bag rattet sigtet.

Kl. 21.32 var det to mænd i en bil på Bispehavevej i Hasle, som blev standset. I bilen lå en mindre mængde hash, som den 23-årige fører blev sigtet for at besidde, og hans jævnaldrende passager blev også sigtet, da han både havde hash og skunk i lommen.

Kl. 22.25 fattede en patrulje mistanke til en 26-årig mand, som gik rundt i et p-hus ved Blixens i Brabrand. Under en visitation fandt betjentene en pose med nogle hashklumper, hvilket også gav en sigtelse for besiddelse af euforiserende stoffer.

Kokain, kniv og kontanter beslaglagt

En patrulje fattede torsdag kl. 18.37 mistanke til en 21-årig mand, som sad i en bil, der holdt på en vendeplads på Solhvervsvej i Aarhus N.

Betjentene tog kontakt til manden, og da de mistænkte, at han havde narko på sig, visiterede de ham og ransagede bilen. I en jakkelomme fandt patruljen en kniv, som blev beslaglagt, hvorefter den 21-årige blev anholdt og sigtet for overtrædelse af knivloven.

I bilen lå der flere salgsposer med kokain, skunk og hash samt nogle tusinde kroner i kontanter. Både stoffer og penge blev beslaglagt, og den 21-årige blev sigtet for narkosalg.

Beboer løj for specialpatruljen – sigtet efter hashfund

En 19-årig kvinde var klar i mælet, da hun torsdag kl. 17.10 fik besøg på sin adresse i Aarhus N af et par betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje. Hun havde ikke ulovlige stoffer i lejligheden, meddelte hun, da patruljen spurgte.

Betjentene valgte dog alligevel at ransage lejligheden, da de havde fået oplysninger om, at der var narko på stedet.

Under ransagningen blev der fundet en mindre mængde hash og en joint. Stofferne blev beslaglagt, og kvinden blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Færdsel

Torsdag kl. 17.00 skete der et færdselsuheld i krydset Skejbygårdsvej/Randersvej i Aarhus N. En 41-årig kvindelig bilist blev ramt af en bil, da hun var i færd med at svinge til venstre ad Randersvej. Bilisten, der ramte hende, kørte efterfølgende videre uden at give sig til kende.

Natten til fredag kl. 02.36 blev en 27-årig mandlig bilist standset på Møllevangs Allé i Aarhus V og sigtet for at køre uden førerret. Da der lå en pose med en mindre mængde hash i bilen, blev han også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Aarhus:

• På Tilst Østervænget i Tilst begået natten til torsdag d. 18/12 mellem kl. 02.30 og kl. 03.00

• På Skelagervej i Aarhus N begået mellem onsdag d. 17/12 kl. 22.00 og torsdag d. 18/2 kl. 8.00

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.