Sexologens klumme: Læs med her singlemænd

Artiklens øverste billede
Rikke Bennekou. Foto: PR

klumme "Singlemænd og ditto kvinder er der nok af i dagens Danmark, og jeg er da også selv én af dem.

I håbet om at lade singlerne finde sammen og måske ligefrem tjene en skilling herved, skorter det ikke på mangel på datingsider. Selv er jeg nu mest af alt tilhænger af at dumpe ind i det modsatte køn ude i den virkelige verden, og undersøgelser viser da også, at det er her, hvor der sker flest matches. Men i ny og næ forvilder jeg mig alligevel ind på en eller anden side med en stille forventning om, at der da må bare være én, som vil kunne vække min nysgerrighed fysisk og intellektuelt.

For selv om jeg på mange måder nyder singlelivet og den frihed, der følger med, så har jeg ikke tænkt mig at være en del af singlestatistikken for evigt.

Derfor valgte jeg en dag at anmode om medlemskab i en singlegruppe på Facebook, da jeg for nyligt mærkede et lille savn indeni mig efter en partner at konversere med, så selvom jeg ikke havde de største forventninger, forfattede jeg en kort præsentation af mig, og så begyndte velkomsthilsnerne ellers at plinge ind. Så langt så godt.

Hvis du som single selv har bevæget dig ind på én af de mange singlesider, så ved du sikkert, at der er masser af kvinder at bejle til og masser af mandlige bejlere til at sende beskeder i kvindernes indbakke. Og nu er det så, at jeg må tage mig til hovedet i fortvivlelse, for mange af beskederne fra singlemændene er kortfattede og intetsigende og vidner om, at afsenderen højst sandsynligt ikke har brugt den fornødne tid, det kræver at vække den andens interesse.

Vi snakker om den helt korte ”Hej” eller hvis det virkelig skal gå ”vildt” for sig: ”Du ser sød ud. Har du lyst til at skrive?” Allerede dér har I mistet mig og fået mig til at fortryde, at jeg overhovedet overvejede at melde min ankomst på sådan en side. Det handler jo for pokker om at gøre sig umage. Lidt lige som hvis du skal til jobsamtale efter, at du har gjort dig umage med at skrive en ansøgning, der netop gør, at du skiller dig ud, så du kan komme skridtet videre og blive indkaldt til en samtale.

Når du som mand får lyst til at henvende dig til en kvinde i et singleforum, så vent lige med at tryk på send knappen og aktiver dit kreative mindset, for hvis du vil vække hendes nysgerrighed på DIG, så kræver det altså meget mere end et ”hej”.

Overvej en ekstra gang, om I kunne være et godt match og hvorfor. Tænker du stadig, der vil kunne være basis for et fælles fundament for et parforhold, så beslut dig så for, hvordan du vil præsentere dig og lad hende vide, hvorfor du er blevet nysgerrig på hende og gør hende nysgerrig på DIG.

Så kære singlemand, hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, og hvis du har undret dig over, at kvinderne ikke svarer tilbage eller ret hurtigt ikke længere svarer, så overvej lige, om du kan gøre noget anderledes.

Jeg er sikker på, jeg ikke er den eneste kvinde, der vælger IKKE at svare tilbage på disse korte og intetsigende beskeder, for hvis jeg fornemmer, at afsenderen ikke har brugt særlig meget tid på at skrive, så vælger jeg heller ikke at bruge min tid på at skrive et ligegyldigt hej tilbage."

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.